PRAPASTIA! Ordonanta pentru suspendarea FACEBOOK-ULUI

02051624677598485

Ce falie uriasa intre protestele din aceste zile/nopti din Piata Victoriei si asa-zisa contra-manifestatie de duminica de la Palatul Cotroceni. Lasam deoparte numarul lor mic (nu asta e important, sincer sa fiu, mie personal 2000 – 2500 de persoane mi s-au parut enorm de multi) Altceva e alarmant!

Daca in Piata Victoriei, nu contenesti sa te uimestti de potentialul creativ si de entuziasmul ramas in poporul acesta, de bunul simt si de dragostea de neam a sutelot de mii de tineri iesiti din casa, chiar cu riscul de a sti ca nu-si mai iau niciodata banii de la Soros, dincolo la Cotroceni am avut posibiulitatea sa revedem figurile schimonosite ale celor care in 1990 aplaudau minerii.

Asistatii, neputinciosii, oameni schiloditi de pomeni electorali si smintiti de manipularea televziunilor otravite. Oameni-conserva, suflete-moarte pentru care facebook-ul e un monstru urias cu multe-multe capete care vrea dezbinarea Romanicii noastre.

Din pacate, dezbinarea chiar exista. O PRAPASTIE URIASA intre doua lumi ! Intre protestul SMARTPHONE din Victoriei si dusmanii declarati ai internetu;ui.

http://https://www.youtube.com/watch?v=-YUsk-rvfa4&feature=player_embedded

Dar nu-i nimic, Liviu Dragnea si ai lui ar putea rezolva si aceasta chestiune arzatoare printr-o ORDONANTA DE URGENTA prin care sa se stearga/inchida toate conturile de pe facebook. Parerea mea!

loading...

Be the first to comment on "PRAPASTIA! Ordonanta pentru suspendarea FACEBOOK-ULUI"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*