Prezentare controvesata de moda, in care este folosit numele #Colectiv iar modele defileaza cu folii de protectie folosite in cazul arsilor

prezentare-moda-colectiv

O prezentare controversata de moda, cu modele care poarta folii de protectie ce sunt folosite pentru victimele incendiilor, pe un fundal pe care scrie #Colectiv, a starnit un val de proteste si de invective pe Facebook.

Fotografiile de la defilare au fost postate pe pagina de Facebook Bucharest Fashion Week.

Potrivit unui mesaj postat pe site-ul http://bfashionweek.com/, defilarea organizata de designer-ul de incaltaminte Eugen Olteanu s-a dorit un omagiu adus victimelor de la Clubul Colectiv. Acesta “a empatizat puternic cu nefericitul eveniment si a conceput, special pentru Bucharest Fashion Week, o colectie speciala si exclusivista, din piele naturala, cu influente rock, in memoria victimelor”.

Citeste si: GATA: Un actor s-a saturat de NESIMTIREA PARLAMENTARILOR! Ce decizie radicala a luat

“Modelele sunt unicat si, timp de o saptamana, vor fi licitate online, iar incasarile vor merge la familiile a doua dintre victimele de la clubul Colectiv”, se mai arata in acest anunt.

prezentare-moda-2

loading...

Be the first to comment on "Prezentare controvesata de moda, in care este folosit numele #Colectiv iar modele defileaza cu folii de protectie folosite in cazul arsilor"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*