Probleme pentru Smiley! Un membru al echipei sale e acuzat de tentativă de crimă: ”Eram târâtă de tricou, pe jumătate dezbrăcată”

crima smiley

Un membru din echipa lui Smiley ar putea avea probleme mari cu legea după ce i s-au adus acuzații grave pe blogul Lorenei Lupu.

Scriitoareaa povestit cum o prietenă de-a sa, căsătorită cu sunetistul lui Smiley, a fost agresată și bătută chiar de soțul ei.

”Era măritată de două săptămâni cu un tip pe care îl credea iubirea vieţii ei. Apoi, hodoronc-tronc, complet din senin, soţul ei Alex a venit beat acasă şi a încercat s-o ucidă”, povestește Lorena.

Victima a povestit coșmarul prin care a trecut: ”Am căzut şi nu am mai putut să mă ridic. Se urcase, literally, încălţat cu picioarele pe mine. Aveam un picior pe ceafă şi unul pe o mână care e vânătă acum. A început să îmi care pumni, şuturi, picioare peste tot. Apoi, m-am trezit în curte. Eram târâtă, cumva, de tricou, pe jumătate dezbrăcată. M-a aruncat lângă gard în ploaie”.

Persoana acuzată e Alex Mihuț și e considerat unul dintre cei mai buni sunetiști din țară. El face parte din echipa lui Smiley, dar și a altor vedete.

loading...

Be the first to comment on "Probleme pentru Smiley! Un membru al echipei sale e acuzat de tentativă de crimă: ”Eram târâtă de tricou, pe jumătate dezbrăcată”"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*