PROSTIA ROMANEASCA! Si-au băgat cardurile de sănătate la bancomat. Ce s-a întâmplat după depășește orice imaginatie

card1

Orice bancomat poate reține cardul unui utilizator, care spre exemplu, a introdus PIN-ul greșit de trei ori, acesta urmând să fie restituit ulterior la ghiseu persoanei în cauza.

Numai ca de data aceasta în bancomate se aflau cele mai noi carduri de pe piața din Romania, dar care n-au nici o legătura cu bancile, și anume…cardurile naționale de sănătate emise de CNAS.

Se asteptau sa scoata 500 de euro!

Cea mai plauzibila explicație este însă ca oamenii care nu au fost suficient de bine informați au crezut ca acestea sunt atasate unui cont și pot retrage bani de la bancomat, sub forma unui credit. Banii ar fi variat intre 100 și 500 de euro, bani europeni, credeau posesorii cardului.

Alții au plecat urechea la zvonuri potrivit cărora de pe acestea se pot achiziționa gratis medicamente de la farmacii, sau diverse obiecte de la cimercianti. O alta varianta este ca posesorii lor le-au confundat cu cel bancar, pentru ca cele doua categorii sunt asemenatoare, ambele au cip, singura diferenta fiind ca cel bancar are în plus și o banda magnetica.

sursa: cancan.ro

loading...

Be the first to comment on "PROSTIA ROMANEASCA! Si-au băgat cardurile de sănătate la bancomat. Ce s-a întâmplat după depășește orice imaginatie"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*