Radu Tudor aruncă BOMBA: ‘Dragnea s-a decis să-l elimine pe Grindeanu’

dragnea

Președintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat vineri că speră ca raportul privind evaluarea programului de guvernare să fie gata duminică, iar săptămâna viitoare să fie convocat Comitetul Executiv Național al partidului, pentru a lua o decizie.

Variantele sunt urmatoarele, sustine Radu Tudor pe blogul personal:

Traian Băsescu, atac fără precedent la adresa lui CTP: “Rahat cu perje”

Avertismente pentru ministri ce nu au respectat angajamentele din programul de guvernare si termenele prevazute. Avertismentul va fi inclusiv pentru premierul Grindeanu. O noua evaluare ar putea fi facuta in octombrie-noiembrie
Remanierea unor ministri care au cazut in dizgratia presedintelui PSD si despre care se va spune ca au incalcat Programul de guvernare
Schimbarea intregii echipe guvernamentale, in frunte cu primul ministru. Aceasta decizie radicala ar duce la o criza politica si majoritatea PSD-ALDE la mina presedintelui Iohannis. Ar putea urma zile extrem de complicate, ce pot afecta cresterea economica si rezultatele bune de pina acum

EXPLOZIV! VANGHELIE: “Ponta e cu Bobeică, cel care stătea la Paris. Bobeică e declarat gay oficial” (stiripesurse.ro)

Ce credeti ca va face Liviu Dragnea?

PS : Pina sa aflu ce credeti voi, liderul PSD ne transmite dorintele sale prin apropiati. Pare asadar ca Dragnea s-a decis sa-l elimine pe Grindeanu. Se vorbeste deja despre o femeie premier : Shhaideh? Carmen Dan? Rovana Plumb? Sau alta favorita a lui Dragnea?

Gabriela Firea a declarat, sâmbătă seară, că nu se pune în discuție candidatura sa la prezidențiale și nici aceea de a prelua Guvernul, dar că și-ar dori ca o femeie să devină premier, fără să o nominalizeze.
“Din punct de vedere personal, și nu e o declarație politică, eu mi-aș dori să fie tot o doamnă, o femeie prim-ministru; am mare încredere în capacitatea femeilor de muncă, în loialitatea lor, în modul în care știu să se organizeze și în pragmatismul lor. (…) Femeie care e din actualul guvern sau dintre parlamentarii noștri. Mi-aș dori”, a spus Gabriela Firea, la România Tv.
In ciuda unor dezmintiri de fatada la televizor ale liderilor PSD, din declaratiile Gabrielei Firea reiese cat de poate de clar, scrie Radu Tudor:un nou prim ministru, o femeie, Grindeanu are alt spate, nu de la PSD. Maziliriea a fost deja decisa pentru premier si intregul cabinet. Dupa 2 remanieri in 5 luni, urmeaza a 3 a, totala. Instabilitate este realitatea in care PSD plonjeaza cu entuziasm !

loading...

Be the first to comment on "Radu Tudor aruncă BOMBA: ‘Dragnea s-a decis să-l elimine pe Grindeanu’"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*