Rareş Bogdan dezvăluie un gest incredibil făcut de Iohannis în ultima săptămână de campanie

image

Jurnalistul Rareş Bogdan a vorbit, sâmbătă seară, la Realitatea TV, despre reacţia preşedintelui Iohannis la scandalul Ponta-DNA. Cu această ocazie, realizatorul emisiunii “Jocuri de putere” a dezvăluit un gest de-a dreptul incredibil făcut de Iohannis în ultima zi de campanie electorală din noiembrie 2014.

“Am văzut vineri un preşedinte care nu are cei mai buni consilieri, dar care ştie să reacţioneze. Vă voi spune ceva care nu se ştia până acum. Klaus Iohannis a adunat, în ultima săptămână a campaniei prezidenţiale, cei cinci oameni pe care îi avea în jur şi le-a spus: “De astăzi vă rog să aveţi încredere în mine, îmi voi coordona singur campania”. Şi eu nu am ştiut că a decis să participe la confruntarea de la Realitatea TV. (…) Iohannis, după şase luni în care i-a dat premierului Ponta cele mai bune şanse, i-a spus acestuia, în litera Constituţiei, să demisioneze”, a declarat Rareş Bogdan la Realitatea TV.

loading...

Be the first to comment on "Rareş Bogdan dezvăluie un gest incredibil făcut de Iohannis în ultima săptămână de campanie"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*