RASCOALA a tinerilor PSD. Isi acuza sefii de “BETII, promovarea CURVELOR si COLECTARI”

congres-TSD-Brasov-2013-610x300

un articol de Ovidiu Albu

Un articol din presa brasoveana, care contine declaratii ale presedintelui PSD Brasov, fostul ministru Constantin Nita, si ale presedintelui TSD, Mihai Sturzu, a devenit catalizator pentru zeci de dezvaluiri ale unor membri ai TSD despre practicile din PSD.

Comentariile sunt savuroase si fac deliciul brasovenilor, care descopera uimiti comportamentul unor lideri ai partidului de guvernamant. Tinerii ii acuza, in principal, pe Marius Dunca, fost sef al TSD Brasov, acum presedintele Autoritatii Nationale pentru Protectia Consumatorilor si pe actualul sef al TSD Brasov, Horia Stancu. Nici seniorii partidului, precum presedintele organizatiei municipale, Liviu Lupu, nu sunt scutiti de furia tinerilor PSD, care ii acuza ca isi promoveaza amantele in pozitii bine platite.

„E doar un nenorocit care se roaga de studente sa se culce cu el, promitandu-le functii in partid ! Iar in ceea ce priveste votul, stiti foarte bine cum dicta Dunca lista, fiecare vicepresedinte in parte, sa fie doar sclavii si colectorii lui! Rusine!”, scrie un membru al TSD despre Horia Stancu, numit de PSD director al Inspectoratului de Stat pentru Controlul in Traficul Rutier.

„Din pacate, tsd brasov duce lipsa de lideri autentici, iar tinerii de aici confunda politica cu un mix de socializare, betivaneala si sex..Tragic…”, completeaza un alt membru PSD.

„Asa s-a facut mereu politica in tineretul nostru. Dunca l-a luat acum un an pe Susanu (sef Protectia Consumatorului Brasov – .red.) la facut bani pe litoral si idiotul ce a facut in loc? S-a apucat sa inchida baruri si restaurante. Anul acesta a revenit la un restaurant inchis tocmai de el anul trecut si s-a asezat la masa. A comandat omul fripturi, numai ca baietii de la bucatarie a imbunatatit meniul cu borax. Diareea ce a urmat este epica. Un episod susanoid”, dezvaluie cineva din PSD.

„Gata smecheria, nu mai bea nimeni moca. Susane, usor cu prafurile, ai alb sub nas. Dunca, Monica Nita nu e pipita, ii plac banii, dar nu o mai ti mult langa tine, stiind ca ai alta la Bucuresti. Nita, esti mai credul si mai slab decat Tineretul Social Democrat”, acuza altcineva.

„Horia Stancu face urat la betie! A avut interdictie chiar in clubul presedintelui PSD-municipiu, Caminetto. Facea mereu scandal si se comporta ca un libidinos cu toate fetele, santajandu-le sub pretextul ca are sustinere de la Dunca!”, scrie un alt tanar PSD.

„Dar de curvele care fac cariere prin cabinetele de parlamentari, la prefectura si pe la diverse consilii de administratii ca vand maimutica unde trebuie de ce nu aveti curaj? Si altii merg in frig la pus afise si curvele vin pe posturi”, dezvaluie suparat inca un tanar PSD.

„Dar de Roxana Gheorghe micuta de 150 de kg care e mare sefa pe la Prefectura Brasov si ne trateaza pe toti cu superioritate sau de moderatoare Alexandra Crivineanu care este amanta lui Lupu (presedinte PSD Brasov -n.red). Horia Stancu este un afemeiat libidinos!! Vrem schimbare la Brasov”.

„Horia Stancu, da-ti demisia!!! Ajunge cat ti-ai batut de noi, nu suntem in partid ca sa fim sclavii tai si ai lui Dunca! Marius sa isi vada de afacerile lui si sa isi treaca veniturile in declaratia de avere ( a se vedem un BMW X5 – WDA) si sa lase tinerii sa isi aleaga liderii! Vrem un PSD reformat, un partid in care sa ne regasim!”, este concluzia tinerilor revoltati.

Singura care a reactionat la acest val de acuzatii este Alexandra Crivineanu, moderatoare la Nova TV, post detinut de presedintele PSD Brasov, Constantin Nita.

cititi mai multe pe AKTUAL24.RO

loading...

Be the first to comment on "RASCOALA a tinerilor PSD. Isi acuza sefii de “BETII, promovarea CURVELOR si COLECTARI”"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*