52% dintre greci ar fi votat NU -sondaj. Yanis Varoufakis, intrebat despre cash-ul din banci: Stricati sarbatoarea cu intrebari impertinente/Martin Schulz: Grecii vor avea nevoie de o moneda noua incepand de maine in cazul in care voteaza NU

image

In Grecia s-au deschis sectiile de vot pentru aproape 9,9 milioane de cetateni cu drept de vot la referendumul anuntat cu doar o saptaman in urma de Guvernul Tsipras. Grecii trebuiau sa raspunda cu DA sau NU la o intrebare extrem de complicata: daca sunt de acord cu propunerea de ajutor financiar facuta de FMI-Comisia Europeana, propunere ce consta in doua documente diferite. Problema e ca propunerea a expirat deja in urma cu cinci zile. Desi guvernul condus de populistul Alexis Tsipras sustine ca un NU la referendum inseamna intarirea pozitiei de negociere cu creditorii, liderii europeni au avertizat ca NU inseamna practic iesirea din Zona Euro.
Un exit poll prezentat de Mega TV anunta 51.5% NU si 48,5% DA (Foto)

loading...

1 Comment on "52% dintre greci ar fi votat NU -sondaj. Yanis Varoufakis, intrebat despre cash-ul din banci: Stricati sarbatoarea cu intrebari impertinente/Martin Schulz: Grecii vor avea nevoie de o moneda noua incepand de maine in cazul in care voteaza NU"

  1. markwilliams | 05/07/2015 at 20:23 | Reply

    Datoriile trebuiesc platite..nu pot sa se sustraga de la plata..Le-a promis rusii ca ii va ajuta??
    Cum si de unde vor avea bani pentru plati? Cu ce ii ajuta pe greci drahma??
    In orice caz,indifrent de solutie,de cale aleasa ..se v or impune taieri drastice de cheltuieli,,

Leave a comment

Your email address will not be published.


*