REPLICA USTURATOARE! Angela Tocila: De la o româncă lașă și trădătoare către un deputat (Madalin Voicu)

image

Madalin VoicuDacă eu spun că neamul țigănesc e hoț, puturos, cerșetor, bun de nimic, se cheamă că sunt xenofobă, rasistă, intolerantă și înapoiată. Dacă domnul Mădălin Voicu spune că românii sunt lași și trădători, nu mai e nici rasism, nici discriminare, trebuie musai să fie adevăr. Românul laș și trădător trebuie să-și ia notițe, să bage la cap, să-și revizuiască atitudinea, să lucreze la îndreptarea acestor defecte majore, ca să fie pe placul unuia care nu e rrom, ci țigan. El are voie să-și spună țigan, românii n-au voie. Românii trebuie să fie politically correct, ca să urmeze și ei trendul altora mai civilizați, cu consum anual de săpun și pastă de dinți mai mare. Românul are voie în schimb să dea. Bani să dea. La stat, să dea. Care stat, dă și el: ajutoare sociale, alocații la puradei, bani de lemne iarna, mâncare și căldură-n pușcării, să nu-nghețe neamul viteaz și loial al lui Mădălin Voicu.

Dar, stai! Nici așa nu e bine! Românul tot laș și trădător e… E laș în primul rând că, spre deosebire de țiganul cu 3 Mercedesuri în curte, nu fură curent și apă. E laș pentru că nu călătorește cu tramvaiul, trenul și mai nou cu avionul pe gratis, decât în rare ocazii și cu fundul strâns de teama controlorului, care controlor îl arde pe român dacă-l prinde, da-l iartă creștinește pe țigan că cică, ce dracu să-i ia… Românul spre deosebire de țigan e laș și pentru că trebuie să fie asigurat ca să bolească în spital, să fie operat sau să vină elicopterul după nevasta lăuză când e țara înzăpezită, e laș că atunci când îi e foame nu se duce în grădina vecinului să-i fure găinile și zarzavatul. E laș și că nu-și schilodește copiii ca să-i pună la cerșit și că nu-i trimite cu mucii-n gură pe orice vreme în intersecție să-i adune bani de băutură.

Laș mai e românul că nu integrează cum se cuvine etnia de super-oameni, că n-o educă, nu-i dă casă, masă și bani de cheltuială, bașca nevastă. Pentru că etnia țăgănească merită: are tradiții multiseculare și un impact major în civilizația europeană, în dezvoltarea culturală, economică și spirituală la care lașul de român a fost întotdeauna simplu spectator și n-a contribuit cu nimic.

Românii sunt lași pentru că, în loc să fraternizeze cu derbedeii care i-au călcat de-a lungul istoriei, au stat în calea lor ca să-i primească mai târziu pe țigani să le lumineze viața, să le-o îmbogățească, dar sunt trădători pentru că nu recunosc asta. Nu recunosc că fără țigani n-ar exista ca neam și n-ar avea azi ocazia să fie insultați de un Confucius de cort al cărui singur merit e că se trage dintr-un celebru… muzicant. Nu medic, nu profesor, nu academician. Muzicant. Urmașul muzicantului ne scuipă între ochi pentru că-i ținem neamul în spinare, în timp ce-și frige porcii, găinile și oile între mașini de lux, împodobit cu kile de aur, după care se retrage să-și facă siesta în palate din marmură și granit.

Domnule Voicu, greșiți… Românul nu e laș, e prost de bun. Românul nu discriminează negri, asiatici și nici măcar pe neamurile voastre din India. Românul se ferește de hoți și de tâlhari cum știe el. Pune șapte lacăte la ușă, câine-n curte, dar nu v-au alungat niciodată așa cum au făcut alții. În momentele lui de vitejie și-a permis cel mult să vă numească țigani. C-așa e învățat el de când e lumea că vă cheamă, până când un domn din etnia voastră a ajuns președintele țării și-a zis că vă cheamă rromi, ca să vă creadă proștii de la care cerșiți și furați acuma prin străinătăți români.

Nici măcar scuze nu așteptăm, domnule deputat Mădălin Voicu și știți de ce? Pentru că suntem lași și trădători, dar mai presus de asta, suntem proști, Proștii voștri.

Preluare: politicstand.com / Autor: Angela Tocilă

Mădălin Voicu:

loading...

45 Comments on "REPLICA USTURATOARE! Angela Tocila: De la o româncă lașă și trădătoare către un deputat (Madalin Voicu)"

 1. Voicu Tiulea | 22/09/2015 at 18:21 | Reply

  SUBSCRIU IN TOTALITATE.

  • MIHAELA VISINESCU | 24/09/2015 at 08:44 | Reply

   ANTONESCU A VRUT ELIMINAREA TIGANILOR , HITLER ERADICAREA RASEI, INDIFERENT CUM SUNT TIGANI…..PROSTI S-AU INVATATI ,TIGANU TOT TIGANI RAMANE…..SI DE CRACIUN SI DE PASTI….ROMANII CARE SE CORCESC CU EI SA SE SPELE CU EI PE CAP…..

 2. Un comentariu de bun simt , ne-am saturat de ifose tiganesti , de oameni certati cu apa si sapunul de javre puturoase care au invatat ca “au drepturi” da’ refuza sa isi insuseasca si ca au obligatii !

 3. markwilliams | 22/09/2015 at 21:56 | Reply

  Discriminare pentru o “tiganca imputita”>>La figurat?? Discriminare daca spuiu unui tigan ca este tigan?? Discriminare pentruy ca rromii nu respecta legile romanesti..ei sunt mai presus de lege,incurajati de miile de madalini din sectii de politie,si primari ce ii iau sa ii consilieze..Ca sa vezi ce viata duc tiganii muzicanti..cum traiesc tiganii de lux.. ce petreceri si nunti de nababi au.. ma intreb uneori..cum au dat sala acesti analfabeti luind carnetul de conducere al unei masini ??Noi,romanii suntem discriminati de o etnie hoata,vicleana ,puturoasa si profitoare.. intregind protretul cu atasarea cuvintului INFRACTOR..fie droguri,fie trafic..fie intermedieri si camatarie imobiliara .. datorita unor indivizi ca Madalin Voicu ,romanii sunt incriminati rasisti…determinati ca discriminatori..Politicienii ii folosesc pe TIGANI (am mare placere sa nu le spun rromi) ca o masa de manevra pentru obtinere de voturi contra cost..cum s-a si intimplat la Ferentari,in fieful lui Vanghlie si in multe alte orase uinde predomina etnia….Afirm..noi ,romanii suntem discriminati in raport cu etnia tiganeasca

 4. tweed2011 | 22/09/2015 at 22:04 | Reply

  Subscriu fara urma de indoiala !!!

 5. palade adriana | 22/09/2015 at 22:36 | Reply

  Cata dreptate are aceasta doamna!

 6. Rasism cat incape.

  • Adevăr cât încape! ! Ăsta nu e rasism ci reacția bunului simt împotriva nesimțirii de clan. Dar probabil va deranjează ca nu va mai toleram nesimțirea și lenea. Treceti la munca, nu la ajutoare sociale !

 7. AVETI PERFECTA DREPTATE TIGANI SUNT CEI MAI MARI HOTI SUNT INSTARE SA TE OMOARE CA SA TE POATA FURA
  CEI MAI MARI TRAFICANTI DE DROGURI SI DE PERSOANE
  EI NU LUCREAZA NICI UNDE SI CERSESC PRIN TOATA EUROPA,CIND VIN ACASA SUNT MARI BOGATASI,SE INBOGATESC DE PE MUNCA OAMENILOR CINSTITI

 8. TIGANUL TOT TIGAN VA RAMANE …UN GUNOI MIZERABIL TIGAN=MANELIST=JEGOS=JIGODIE=NESPALAT=SCARBAAAAAAAAAAAAAAAAA ……… O SINGURA DATA TIGANUL E OM CAND IL VEZI DEPARTE SPUI “IA UN OM” SI CAND SE APROPIE SA FACCEVA PE EL CA E TIGAN

 9. SZÉKELY Gyula | 23/09/2015 at 08:39 | Reply

  Fiecare om este un suflețel sacru .
  Să ne iubim … să ne iubim …

 10. CARMEN FELIX | 23/09/2015 at 08:41 | Reply

  Doamna felicitari pentru articol. CORECT spus totul.

 11. Si mult mai multe se pot spune,dar…

 12. Si cate nu se mai.pot spune!

 13. Foarte bine zis! Bravo autoarei, o pozitie corecta impotriva acestui minoritar care nu pierde nicio ocazie sa vorbeasca de rau romanii!

 14. Articol inimaginabil de realist,obiectiv si curajos! FELICITARI DOAMNA!

 15. SUBSCRIU IN TOTALITATE.

  TOATA STIMA !….

 16. SUBSCRIU IN TOTALITATE.

  Toata stima !!!…

 17. Mavrodin | 23/09/2015 at 12:07 | Reply

  DOAMNA ”TE IUBESC ”

 18. ,, Tiganca imputita” nu e discriminare,e un pleonasm…

  • markwilliams | 25/09/2015 at 15:39 | Reply

   Alistar cu ONG-ul sau a raportat pentru acest pleonasm starea de rasism in Romania ,care incepe din cel mai inalt virf ..de la presedinte..Cretinul si rau intentionatul asta a proiectat o imagine nemeritata Romaniei ,pe care a reluat-o in fiecare an ..ca si exemplu ca Romania este rasista.. Iar Consiliul ala de discriminare coordonat de un tigan si un maghiar a fost foarte saritor sa constate DISCRIMINAREA..si sa il acuze pe presedinte de acest fapt..
   Ticalosia a con stat in o analiza dubioasa si nebazata pe spiritul si litera legii..”Insulta sau pleonasmul NU AU FOST PUBLICE..Jurnalistii si altii au intrat PESTE INTIMITATEA unui spatiu PRIVAT si au facut publice adresarile.Au transferat dintr-un spatiu determinat ca fiind privat (in masina) catre PUBLIC.Nu Traian Basescu a fost de fapt cel c are a discriminat.Fapta ,publica ,sa intruneasca calitatea de discriminare..nu a existat..Existenta ei a fost prin transfer mediatizata de terti..
   Cam asta este discriminarea romaneasca..Nu-i vorba ,nu tiganii au pus la cale mirsavia ..ci tot romanii..Traian Basescu a gresit aici.Trebuia sa ii dea in judecata si sa faca dovada ca in PUBLIC nu a existat fapta.Daca era o jurnalista de la alt post de televiziune decit IMPUTITA de Antena 3 ..se mai intimpla astfel??
   Ce inseamna de fapt discriminare//??Cind un stat elaboreaza doua feluri de legi ..pentru o minoritate si pentru o majoritate ..iar ele sunt doar in favoarea majoritatii..Legea romana nu face discriminari.aceleasi drepturi ,aceleasi obligatii..doar ca TIGANII nu le respecta,nu le aplica si fac joc de glezne ,prin toate infractiunile posibile..
   Noi romanii pplatim taxe si impozite pe venit,pe bunuri ca sa le asiguram lor o viata lejera fara de munca..Cine pe cine discrimin eaza??

 19. zota ciprian costel | 23/09/2015 at 16:06 | Reply

  Doamna Angela Tocila va iubesc si va ador! Prea le stie cioara asta pe toate, mama lor de sclavi imputiti!

 20. vaiiii…câtă dreptate aveţi… îmi vine să vă pup…!!!

 21. ce deputat …… asta e un tigan plin de tupeu , datorita unor prosti a ajuns in anumite cercuri, e plin de tupeu si ingamfare, tre sa fii prost sa nu vezi ca etnia asta nu are nici o legatura cu munca cinstita, putori , hoti, mizerabili, nesimtiti, legile si pedepsele din Romania sunt prea blande pt natia asta.

 22. Sa nu ajungem la discriminare pozitiva, ca in Africa de Sud, unde atat au batut toba ca negrii sunt discriminati, ca acum, doar daca te uiti urat la unul, il discriminezi, si poti fi dat in judecata. Ei jefuiesc casele albilor, magazine, in unele zone, ii jignesc si ii talharesc si ia ghiciti? Nu poti sa le zici nimic, ca ii discriminezi. Pe bune?

 23. Aveți dreptate domnilor,toți tigani sunt furaciosi,creatori,etc. Romani sunt rasa suprema ,rasa corecta,începând cu parlamentari si terminand cu președinții. ( nu genarilizati domnilor romani). Nu spun ca tigani sunt toți muncitori,corecti, dar printre Ei sunt si oameni de mare calitate. Tigani ne fac de ras in străinătate ca cersesc???? Dar diplomati romani nu ne fac de ras când se aude la televizor ca au furat nustiu câte milioane si sunt la pușcărie ….( emblema țării noastre) ,,,!!!!!!!!

 24. MARIAN GRIGORE | 24/09/2015 at 05:18 | Reply

  Dacă replica ar fi dată lui Mădălin Voicu în special și ”țigănimii” (ca marcher comportamental, indiferent de etnie) în general, aș fi pe deplin de acord. Pentru că, să recunoaștem, exită destulă ”țigănie” și la mulți români. Este incriminată însă etnia, ceea ce, vreți, nu vreți, stmată Doamnă, tot rasism se cheamă. Îmi pare rău, întrucât vă prețuiesc.

 25. cazatii pe imigranti in castelele tiganilor. macar astia isi vor plati impozitele!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 26. Gabriela | 24/09/2015 at 09:41 | Reply

  Acesta este adevărul gol golut despre Romani

 27. Doamna Tocila si voi astia asa zisi Romani,mai bine ati face un recesemant prin parlament unde s-au adunat toti hotii din lume sa vedem care santeti mai multi,Tigani sau Romani si in puscarii la fel

 28. Daca nubva integrati,va vom expulza in Siria! Cersiti si furati pe acolo!

 29. Toata lumea ”subscrie”,toata lumea ”este de acord” …,insa nimeni nu face nimic ! DE ASTA SUNTEM PROSTI !! Daca trei tigani vor sa fure de la trei romani(pe strada)…,romanii nu vor fi uniti ,insa tiganii da. SI DE ASTA SUNTEM PROSTI..,ca nu suntem uniti !!

 30. Nici salcia nu-i ca pomul,Nici tiganul nu-i ca omul!

 31. mig 21 lancer | 24/09/2015 at 23:18 | Reply

  Geto-dac adevărat grăiești și doamnă are dreptate dar mai știți ceva din păcate ăștia ne conduc și pina nu tairm capul șarpelui el tot te poate mușca.dacă ar fi după mine as reintroduce pedeapsă cu moArtea deși este foarte riscant cu justiția despre n romania.dar prefer sa-mi asum riscurile

 32. Stimata Doamna,
  O redactare exemplara si la obiect, dar mult prea selecta pentru un gunoi epigon care, asemeni confratilor sai din satra, confunda sapunul cu aftershave-ul!
  La tigan nu-i inchizi gura decat cu vorba de duh: ” Pacat ca n-a mai trait Antonescu cativa ani! ”
  Subscriu in totalitate la cele afirmate de Dumneavoastra, si felicitari !

 33. Datoritâ acestei etnii, România şi-a pierdut demnitatea naţională. Puşcăriile din România, sunt pline de această etnie, care se-nmulţeşte untr-un ritm îngrijorător. Ce realizează 1000 de Români într-o viaţă, distrug 10 Romi într-o zi. Mai grav, este faptul că unele televiziuni le promovează cultura, care nu are nimic comun cu cultura şi istoria noastră.

 34. Doaroparere | 25/09/2015 at 07:33 | Reply

  In VERESTI, Suceava, copiii “romi”care trec pe la scoala primesc, in pauza de mare, mancare. In timp ce romanii au un corn si un pahar cu lapte! Poate cineva sa identifice discriminarea?

 35. Alecsandra | 25/09/2015 at 10:01 | Reply

  Perfect adevarat si nu mai e nimic de adaugat!

 36. SZÉKELY Gyula | 25/09/2015 at 13:00 | Reply

  Fiecare om este un suflețel sacru .
  Să ne iubim … să ne iubim … să ne iubim

 37. fara nume | 25/09/2015 at 13:31 | Reply

  *u2-va rasa de oameni ce ne-ati adus la sapa de lemn cu ideile voastre nenorocite! Unde esti tu Tepes? Stefan? Am ajuns de rasul lumii…dar prostii sunt cei care tac, inghit si nu le pasa…chiar daca sunt romani!

 38. Haideti sa haidem | 26/09/2015 at 00:05 | Reply

  Pai daca toata lumea e asa de revoltata impotriva celor care defaimeaza neamul, mamdria, credinta si istoria noastra…cum de acesti “conationali” au o putere atat de mare incat au si oameni pusi la cel mai inalt nivel?
  Un raspuns ar fi ca de fapt ei sunt stapanii nostri, iar noi absurd suna… supusii lor.
  Prin urmare tactica DIVIDE AND CONUER functioneaza foarte bine.
  Am ajuns un popor divizat pe orgolii stupide(ex. Bucurestean, moldovean, oltean, etc.) glume copilaresti iar vorba” traim in Romania si asta ne ocupa tot timpul” devine NU un fapt ci o catastrofa!
  Doamne Ajuta-ne sa ne vedem pe noi insine cu adevarat si sa redevenim un POPOR!

 39. Haideti sa haidem | 26/09/2015 at 00:07 | Reply

  Pai daca toata lumea e asa de revoltata impotriva celor care defaimeaza neamul, mamdria, credinta si istoria noastra…cum de acesti “conationali” au o putere atat de mare incat au si oameni pusi la cel mai inalt nivel?
  Un raspuns ar fi ca de fapt ei sunt stapanii nostri, iar noi absurd suna… supusii lor.
  Prin urmare tactica DIVIDE AND CONQUER* functioneaza foarte bine.
  Am ajuns un popor divizat pe orgolii stupide(ex. Bucurestean, moldovean, oltean, etc.) glume copilaresti iar vorba” traim in Romania si asta ne ocupa tot timpul” devine NU un fapt ci o catastrofa!
  Doamne Ajuta-ne sa ne vedem pe noi insine cu adevarat si sa redevenim un POPOR!

 40. Domnu’ Madalin Voicu, un raspuns ceva, …….va asteptam

Leave a comment

Your email address will not be published.


*