REVOLTATOR! PSD se opune sechestrării averilor furate

Senatorii trebuiau să voteze luni proiectul iniţiat de Guvern care prevede înfiinţarea Agenţiei Naţionale de Gestionare a Bunurilor Sechestrate, instituţie care ar urma să se ocupe de recuperarea prejudiciilor provenite din infracţiuni. Cu puţin înainte de şedinţa plenului, PSD a scos proiectul de pe ordinea de zi.

Ieri, în Senat, urma să se voteze legea privind înfiinţarea Agenţiei Naţionale de Gestionare a Bunurilor Sechestrate, o instituţie care ar trebui să se ocupe de administrarea banilor sau a bunurilor imobile pe care magistratul pune sechestrul în timpul unui proces. Deşi iniţiatorul proiectului de lege a fost chiar Guvernul, prin Ministerul Justiţiei, senatorii PSD s-au opus. Înainte de votul în plen, ministrul Justiţiei, Robert Cazanciuc, a fost la şedinţa senatorilor PSD, încercând să-i convingă să voteze proiectul de lege.

CITESTE SI: Cristian Tudor Popescu face o analiză dură după numirea lui Dacian Cioloș
„Domnule ministru, nu ne-aţi convins“, i-au răspuns senatorii, au declarat surse politice pentru „Adevărul“. Imediat, proiectul a fost scos de pe ordinea de zi. Varianta oficială, prezentată de Cazanciuc, a fost mult mai indulgentă. „Am avut discuţii la grupul PNL şi la grupul UDMR şi astăzi am încercat să explic grupului PSD principiile acestei legi şi am primit destul de multe întrebări referitoare la textul propus “, a spus Cazanciuc, fără a spune nimic despre faptul că a fost scos de pe ordinea de zi. Totuşi, ministrul Justiţiei speră că parlamentarii PSD se vor râzgândi peste noapte. „ Sper că am răspuns tuturor întrebărilor şi sper ca mâine (n.r.- azi) să am un vot favorabil din partea grupului PSD negocierilor“, a adăugat Cazanciuc. Senatorii PSD nu par dispuşi să facă pasul în spate. „Nu cred că-l vom vota, pentru că oricum e neconstituţional“, a mai spus pentru „Adevărul“ un senator social-democrat.

CITESTE SI: MIRCEA BADEA atac la TUDOR CHIRILA: ” Chirila trage lumea in piept sau pe nas?”

Sursa: money.ro, adevarul.ro

loading...

3 Comments on "REVOLTATOR! PSD se opune sechestrării averilor furate"

 1. Întotdeauna am apreciat opoziţia argumentată. Nu opoziţia politică, ci opoziţia în general, chiar împotriva mea. Deseori am renunţat la poziţia mea, argumentele oponentului fiind irefutabile.
  A ţine ca orbul de bâtă, e prostie.
  Dar nici manipularea presei, a presei aservite, a slugilor, indiferent de orientare, nu a fost ceva imposibil de decelat. Uneori e chiar ridicolă, penibilă, dar manipulatoare care prinde la oameni mai puţin avizaţi.
  Uite, cum manipulează autorul articolului : PSD se opune sechestrării averilor ilicite ! Înseamnă că PSD e corupt, a furat, deţine averi ilicite şi se opune confiscării ‼! Nişte nenorociţi, nişte şpăgari din tată-n socru, în Rebenciuci, dar fără Blaga, Udrea, Cocoş, Băsescu !
  Nu spune că senatorii s-au opus textului legii, care trebuie îmbunătăţit, că de fapt chiar Ponta a iniţiat legea, el cerea confiscarea averilor corupţilor din PDL – e drept – de care nu se ocupă nimeni.
  Ca să nu mai vorbm că legea este inutilă, pentru şi instrumentele prezente sunt suficiente, dar nu sunt active. Ca să nu mai vorbim de procuratură, care nu ia măsurile necesare pentru sechestrare şi prezervarea a bunurilor.
  Propagandă manipulatorie, deşănţată şi mincinoasă a slugilor lui Băsescu, care mai sunt plătiţi din banii furaţi de aceştia, pentru a dezinforma. Ordinari, viitori muritori de foame !

 2. Cu asa “democratie” (sistem corupt) vrem sa fie “maturati” politicienii certati cu legea, datorita carora, Romania a ajuns tara cu cel mai mare grad de saracie din Europa!

  P.S.
  Acum ne-am convins: la cate privilegii au politicienii, ne mai miram ca inca persista: “CIUMA ROSIE” a PSD (PCR) sau altfel spus, “MAREA CORUPTIE POLITICA”?

  Daca parlamentarii au astazi, avantaje nemasurate,
  Fiindca in “Constitutie” sunt la fix evidentiati,
  Adica sunt penali si raman in politica cu…toate,
  Atunci, cu asa “democratie” vrem sa fie “maturati”!

  https://www.facebook.com/photo.php?fbid=1246487825371575&set=gm.1447562255272642&type=3&theater

 3. Alex Ciubotariu | 09/11/2016 at 20:44 | Reply

  E normal sa se opuna. Ei au cel mai mult de pierdut….

Leave a comment

Your email address will not be published.


*