REVOLUTIA DE LA MIEZUL NOPTII: ROMANIA NU-I TELEORMANIA!

fotosoc

Nimeni pana la PSD-ul mustaciosului Dragnea n-a reusit sa determine zeci de mii de romani sa iasa din casa la miezul noptii. Imaginile superbe cu palcuri de tineri furiosi tasnind catre Piata Victoriei, in plina iarna, o sa le bantuie noptile hotilor care vremelnic s-au protapit la conducerea tarii.
Cosmarul LOR de abia incepe. Azi noapte a fost 21, astazi va fi 22. Un 22 pentru noi, de aceasta data.

Ma intreb de unde tupeul asta fantastic, sa dai ordonante care sa-ti apere fundul si sa-ti acopere hotia. Intr-o tara UE si la cateva zile dupa protestele uriase din toata tara?! Sa actionezi ca un fur noaptea, ca un hot de cai. Sa publici in MONITORUL OFICIAL ordonantaele penale cand 15 000 de oameni iti striga in ochi si-n urechi “DEMISIA!”

Aceste nevertebrate nu mai au niciun fel de simtamant, niciun fel de RUSINE. Isi afiseaza amantele fara scrupule, palatele si domeniile ridicate din abuzurile lor in servicii, isi promoveaza rudele in functie de conducere, isi dau legi pentru sine si pentru binele de sine. Nu le pasa! Frica de PUSCARIE i-a transfotmat si mai tare in sobolani.

Pentru ei nu mai exista DEMOCRATIE, pentru ei nu exista ELECTORAT, pentru ca ei domnesc peste MORTII care i-au votat.

Pentru ei nu mai exista ROMANIA! Tara lor se numeste TELEORMANIA: cu legile lor, cu averile lor, cu televiziunile lor, cu mortii mamii lor!

dragnea-condamnare-02-inq-octav-ganea

loading...

Be the first to comment on "REVOLUTIA DE LA MIEZUL NOPTII: ROMANIA NU-I TELEORMANIA!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*