REVOLUTIE LA CHISINAU! O femeia ataca functia de prim-ministru

image

Ministrul în exercițiu al Educației, Maia Sandu, este candidatul PLDM la funcția de premier. Informația a fost confirmată de liderul PDM, Marian Lupu.

„Bine, se vorbește peste tot. Da, este Maia Sandu”, a spus Lupu, întrebat fiind dacă ministrul în exercițiu al Educației este candidatul PLDM la funcția de prim-ministru.

„A luat sfârșit ședința fracțiunii, pe care am organizat-o astăzi. În cadrul ședinței, urma să avem o întrevedere cu candidatul propus pentru funcția de prim-ministru, un lucru absolut firesc înainte de învestire. Asemenea întrevederi sunt organizate pentru a discuta un șir de subiecte”, a spus Lupu.

Maia Sandu urma să aibă o întrevedere cu fracțiunea Partidului Democrat, ședință amânată pentru mâine la solicitarea PLDM.

„Întrevederea a fost fixată pentru ora 16:00, dar cu 10 minute înainte, colegii noștri ne-au rugat ca această întrevedere să aibă loc mâine și nu astăzi. Motivele nu au fost explicate”, a mai spus Lupu, adăugând că ora noii întrevederi va fi anunțată vineri.

Sursa: INDEPNDENT.MD

loading...

Be the first to comment on "REVOLUTIE LA CHISINAU! O femeia ataca functia de prim-ministru"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*