Robert Turcescu, dezvăluiri din interior: Se pregătesc tabere pentru 40.000 de refugiați în România

refugiati-africa

România se pregătește să primească refugiați! Nu mai mult de 1785, spunea președintele Klaus Iohannis, care a revenit asupra cifrei și a recunoscut că am putea fi obligați să primim mult mai mulți.

Robert Turcescu vine cu dezvăluiri din interior și anunță că România va fi invadată de refugiați. ”Informatie de ultima ora: Internele incep in aceasta seara sa monteze 150 de corturi in punctele Beba Veche si Lunga (Timis). In fiecare cort pot incapea 6 paturi sau 12 paturi suprapuse. Operatiunea e condusa de Gheneral, ca Arafat a trebuit sa faca un pas in spate de cind cu planorul. Oricum, la arma Intendenta e doctor, mai ales cind se ajunge la faza cu fasolea la ceaun.”, e mesajul lui Turcescu.

În plus, cel care s-a autodeconspirat ca fiind ofițer acoperit, anunță că în România vor ajunge 40.000 de refugiați. ”Duminica seara izbucneste un scandal-monstru in legatura cu refugiatii, cota obligatorie si presedintele Iohannis. Retineti: in urmatoarele sase luni vom avea cel putin 40.000 de refugiati pe teritoriul Romaniei. Declaratia “nu putem primi decit 1700 de refugiati” va fi catastrofala pentru Presedinte.”

loading...

Be the first to comment on "Robert Turcescu, dezvăluiri din interior: Se pregătesc tabere pentru 40.000 de refugiați în România"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*