Rogozin, făcut PRAF de Băsescu: “A acționat ca un DESCREIERAT din ISIS”. Discuții neștiute de la întîlnirile cu Putin

basescu

Traian Băsescu l-a atac dur pe vicepremierul rus Dmitri Rogozin după ce acesta a folosit ca scut pasageri civili într-o cursă de linie pentru a trece prin România.
“Rogozin a procedat ca un descreierat din Statul Islamic. A urcat într-un avion plin de pasageri și copii. Avionul putea fi doborît! Președintele Putin nu este adeptul acestui procedeu laș, sigur nu i-a dat aprobare să facă ce a făcut. Rogozin știa că are interzis pe teritoriul României”, a declarat Băsescu la B1TV.

Fostul șef al statului român a descris episoade necunoscute despre întîlnirile și discuțiile avute cu Vladimir Putin, unul dintre cei mai puternici lideri ai lumii.
“Cu Putin m-am întîlnit de mai multe ori cu Putin, am stat ore în șir. Îmi luam întodeauna translator rus lîngă mine la aceste întîlniri multilaterale. Ne-am întreținut de mai multe ori. Este tipul de politician care știe să își ascundă sentimentele, întodeauna a fost politicos cînd vine vorba de România. Îl deranja, în primul rînd, că aveam, în opinia domniei sale, poziții exagerate pro NATO”

loading...

Be the first to comment on "Rogozin, făcut PRAF de Băsescu: “A acționat ca un DESCREIERAT din ISIS”. Discuții neștiute de la întîlnirile cu Putin"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*