România-Finlanda se va disputa cu spectatori. Avocații FRF au avut câștig de cauză la UEFA

romania-irlanda-de-nord-alexandru-hojda

Ultimul meci de pe teren propriu în preliminariile pentru Euro 2016 se va juca, în cele din urmă, cu spectatori.

Vești bune pentru ”tricolori”. Meciul România-Finlanda se va juca cu spectatori. Recursul a fost câștigat de avocații Federației Română de Fotbal la Comisia de Apel a UEFA.

Avocații FRF, Adrian Stângaciu și Paul Ciucur, au reușit să obțină o suspendare a hotărârii UEFA până la epuizarea tuturor căilor de atac ale Federației Române. Așadar, cel mai probabil nu vom scăpa de suspendare, dar aceasta va fi ”reportată” în următarea campanie de calificare la un turneu final.

Comisia de Disciplină, Etică şi Control a UEFA pedepsise, pe 17 septembrie, naționala României cu un meci fără spectatori (cel cu Finlanda) și o amendă de 60.000 de euro, în urma mesajelor rasiste și xenofobe afișate de spectatorii români la meciul cu Grecia.

Oficialii Federației Române trebuie să găsească acum o soluție pentru a tipări și a vinde bilete pentru meciul de joi, 8 octombrie, de la ora 21:45. Șefilor FRF le mai rămân doar trei zile la dispoziție pentru a se asigura că meciul cu Finlanda se va putea disputa cu Arena Națională plină.

Detalii despre organizare și procesul de achiziționare a biletelor vor fi oferite mâine, într-o conferință de presă a președintelui FRF Răzvan Burleanu, găzduită la Casa Fotbalului, începând cu ora 10:30.

loading...

Be the first to comment on "România-Finlanda se va disputa cu spectatori. Avocații FRF au avut câștig de cauză la UEFA"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*