SCANDAL VIOLENT la B1 TV: Un cunoscut scriitor a RUPT microfonul, s-a certat și a plecat din emisiune / VIDEO

ciachir

A fost scandal mare în studioul B1 TV, vineri seara! Unul dintre invitați, Dan Ciachir, invitat la o emisiune pe teme legate de scandalurile sexuale ce au zguduit Biserica Ortodoxă Română, s-a enervat și a decis să plece, violent, din platou.

Totul s-a întâmplat în direct, spre uimirea realizatorului și a invitaților. Scriitorul Dan Ciachir a plecat nervos din platou după o discuție în contradictoriu cu un călugăr, invitat în emisiune. Totul a pornit de la faptul că acel călugăr a susținut că a trecut prin zece mănăstiri, lucru contestat de Ciachir care i-a atras atenția că este cam tânăr pentru a fi trecut prin atâtea lăcașuri de cult. În plus, el l-a amenințat pe realizatorul emisiunii: ”Îți dau cu asta în cap”, moment în care s-a desfăcut la cămașă să scoată lavaliera.

Citește și: Vicepremierul rus Rogozin, pe Twitter: “Autoritățile române au pus în pericol viețile pasagerilor/Așteptați-vă la un răspuns, javrelor”

Ciachir s-a ridicat de pe scaun, a trântit lavaliera (n.r. microfonul) și a plecat aruncând cuvinte grele în urma sa celor prezenți care nu-i împărtășeau opiniile.

Dan Ciachir s-a remarcat în postura de comentator al vieții religioase din România, fiind un adept al curentului tradiționalist în Biserica Ortodoxă. În 2006, Dan Ciachir a recunoscut că a fost informator al Securității în timpul studenției.

loading...

Be the first to comment on "SCANDAL VIOLENT la B1 TV: Un cunoscut scriitor a RUPT microfonul, s-a certat și a plecat din emisiune / VIDEO"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*