SEBASTIAN GHITA: Ameninţări FĂRĂ PRECEDENT la adresa lui Victor Ponta: “Florian Coldea i-a spus că-l va ARESTA”

coldea_17640400

Fostul deputat, Sebastian Ghiţă a lansat o nouă serie de dezvăluiri incendiare. Miliardarul fugar spune că fostul premier, Victor Ponta a fost ameninţat cu arestarea de către Florian Coldea pentru că ar fi vrut să dea drumul la proiectul de autostradă Comarnic-Braşov.

Vezi şi: INREGISTRARE VIDEO cu FLORIAN COLDEA! Ghita explica de ce e “hartuit”.

“Ponta voia să continue proiectul cu autostrada Comarnic-Braşov. Coldea nu a vrut. A spus că îi va aresta şi pe el şi pe funcţionarii CNADNR care vor semna contractul. Licitaţia fusese câştigată deja de două concerne mari.”, a tunat Ghiţă la România TV.

Şi asta nu e tot. Sebastian Ghiţă spune că Florian Coldea s-a enervat pe Victor Ponta, iar apoi a început jihadul la adresa fostului premier. “Familia lui Ponta a fost chemată la DNA. Li s-au confiscat tabletele nepoţilor. Prejudicul e zero. Nimic nu s-a dovedit. Procurorii de la Ploieşti nu au ce să facă cu acel dosar. Să-şi ceară scuze. Mare ruşine. Au târât numele României într-un scandal internaţional.”, a mai dezvăluit Ghiţă.

loading...

Be the first to comment on "SEBASTIAN GHITA: Ameninţări FĂRĂ PRECEDENT la adresa lui Victor Ponta: “Florian Coldea i-a spus că-l va ARESTA”"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*