Sebastian Ghita: Mi-am facut vacanta cu Coldea in Seychelles si la intoarcere ne-am intalnit cu Dan Andronic

ghita

Sebastian Ghita a spus in cea de-a saptea inregistrare video difuzata miercuri de RTV ca a fost in vacanta impreuna cu Florian Coldea in insulele Seychelles, adaugand ca la intoarcere s-au intalnit cu Dan Andronic, care poate confirma.

Declaratiile lui Ghita:

La inceputul lui 2010, in februarie, am fost impreuna cu familiile in Seychelles. Era inainte de congresul PSD si am decis sa mergem intr-o insula exotica. Am stat impreuna la Hotelul Hilton. Dintr-o intamplare am gasit acasa plicul cu facturile de la hotel. Am stat 10 zile si imi amintesc ca il rugam pe Florian Coldea sa-l ajute pe Ponta sa castige presedintia PSD, iar el imi spunea ca Basescu nu-l vrea.

Dan Andronic poate sa va confirme ca ne-am intersectat la intoarcere pe aeroportul Istanbul. Atunci a stat de vorba cu mine si Codlea. Coldea s-a speriat de Andronic si si-a mutat biletul de la Business la Economic, de teama sa nu afle Basescu cu cine era.

CITESTE MAI MULT

loading...

Be the first to comment on "Sebastian Ghita: Mi-am facut vacanta cu Coldea in Seychelles si la intoarcere ne-am intalnit cu Dan Andronic"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*