Șeful masonilor din Romania, succes de senzatie pe piata de carte politista: venituri de milioane

chirovici_eugen_ovidiu_75172600

Eugen Ovidiu Chirovici a reușit să scrie o carte polițistă de senzație pe piața internațională, ce va fi publicată în 23 de țări.

Chirovici a scris cartea “The Book of Mirrors” în limba engleză, la trei ani după ce s-a mutat în Marea Britanie, la Reading. Cartea va fi publicată în 23 de țări, urmând să îi aducă lui Chirovici venituri de milioane de lire sterline, scrie The Guardian.

Chirovici a publicat 10 cărți polițiste în România, dar piața prea mică nu i-a permis să trăiască din veniturile câștigate în calitate de scriitor, așa încât a lucrat ca jurnalist.

Cartea, care este plasată în momentul prezent, ne arată cazul unui profesor de la Universitatea Princeton, ucis la sfârșitul anilor 80. Începe cu un agent literar de la New York, care primește un manuscris numit “The Book of Mirrors”, în care autorul, student la Princeton la momentul crimei, dă de înțeles că va aduce lămuriri asupra autorului crimei.

SCriitura lui Chirovici este plasată undeva între Donna Tartt și Carlos Luis Zafon, spun criticii.

Ceea ce nu precizează The Guardian este faptul că EO Chirovici a fost Mare Maestru al Marii Loji Naționale din România în perioada noiembrie 2003 – noiembrie 2010.

Sursa: b365.ro

loading...

1 Comment on "Șeful masonilor din Romania, succes de senzatie pe piata de carte politista: venituri de milioane"

  1. Sunt chiar curios sa o citesc. Zafon este unul dintre preferatii mei iar daca Chirovici se apropie de acesta, nu poate fi decat foarte interesanta.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*