Simona Halep e desființată după umilința de la US Open: Nu poți să faci asta

pennetta-620x400

Mats Wilander, expert Eurosport şi fost mare jucător de tenis, a avut un discurs dur la adresa Simonei Halep după ce românca a fost învinsa fără drept de apel în semifinalele de la US Open de Flavia Pennetta.
Mats Wilander, castigator de sapte ori al turneelor de Grand Slam, a acuzat-o pe Simona Halep pentru ca nu si-a putut stapani nervii pe durata partidei.
“A fost surprinzator cat de rapid s-a terminat meciul! Pennetta a avut un joc variat, nu stiu unde a fost pana acum! Asta e diferenta dintre Simona Halep si celelalte jucatoare: se supara prea repede. Nu poti sa faci asta! Nu poti sa faci asta cand esti numarul doi mondial! Nu trebuie sa-i arati ca te-ai suparat. Limbajul trupului Simonei Halep este suspect! Presiunea a coplesit-o in acest meci. Nu este deloc stabila psihic”, a spus Mats Wilander la Eurosport.
Simona Halep a pierdut meciul cu Flavia Pennetta in semifinalele de la US Open, scor 1-6, 3-6, dupa o partida ce a durat doar o ora.
Văzând prestaţia catastrofală a Simonei, Chanda Rubin, fosta jucătoare americană, a venit cu o remarcă menită să explice de ce românca e bătută fără drept de apel de Pennetta. „Ceea ce vedem acum e o copie a Simonei Halep de acum doi, trei ani. Văd în jocul ei din această partidă mentalitatea ei de atunci. E mai mereu în defensivă, n-are agresivitate, nici nu ştie parcă unde stă exact pe teren şi, pur şi simplu, nu e în meci“, a spus Chanda Rubin.

loading...

Be the first to comment on "Simona Halep e desființată după umilința de la US Open: Nu poți să faci asta"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*