SOC! O celebra revista din America anunta ca ANGELINA JOLIE este pe moarte! Cum a reactionat BRAD PITT

Elena Şerban (puterea.ro)

Anunţ şoc făcut de revista mondenă „Enquirer”: actriţa Angelina Jolie nu mai are mult de trăit, iar soţul ei şi-a anunţat deja copiii.

Revista internaţională a anunţat deja că actorul Brad Pitt ar putea rămâne fără soţia sa. Conform presei, vedeta este pe moarte, nu mai vrea deloc să mănânce, deşi are doar 35 de kilograme.

De a asemenea, revista mai scrie că celebrul actor le-a spus deja copiilor despre starea de sănătate a mamei lor, că este foarte îngrijorat şi că mama lor nu mai are mult de trăit.

Angelina Jolie are o relaţie de zece ani cu Brad Pitt, pe care l-a cunoscut pe platoul de filmare al peliculei „Domnul si doamna Smith/ Mr. & Mrs. Smith”. Atracţia dintre cele doua staruri, atât de puternică pe marele ecran, s-a transpus în scurt timp şi în viaţa reală. Brad Pitt a divorţat de actriţa Jennifer Aniston în 2005, dupa patru ani şi jumătate de căsnicie, pentru a fi împreuna cu Jolie.

SURSA: PUTEREA.RO

loading...

Be the first to comment on "SOC! O celebra revista din America anunta ca ANGELINA JOLIE este pe moarte! Cum a reactionat BRAD PITT"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*