ȘOCANT! Adevăratul motiv al morții lui Corneliu Vadim Tudor

vadim

Autor: Cristi Șelaru, Redactor stiripesurse.ro

O informație șocantă despre adevăratul motiv al morții lui Corneliu Vadim Tudor a fost făcută publică de Oana Zăvoranu. Ea scoate la iveală amănunte neştiute despre Corneliu Vadim Tudor şi despre supărările pe care le-a avut în ultimele zile de viaţă.

Tribunul avea un mare necaz în familie, deoarece fiica lui cea mică fugise de acasă cu două săptămâni înainte de tragedie. Tânăra s-a dus la iubit, iar gestul ei l-a dărâmat fizic şi psihic pe tatăl ei.

„Pe lângă supărările lui Vadim Tudor, bomboana de pe colivă e fuga fetei mai mici. Cu câteva zile înainte fugise acasă la iubitul ei. Fiica cea mică a fugit de acasă. Eu am mers la poliţie şi, pe o stradă, am văzut un Vadim Tudor prăbuşit. Îşi căuta copilul.

Mi-a spus că fata şi-a împachetat o valiză şi a fugit de acasă. Am rămas mută. Nu mă aşteptam la un colos prăbuşit. Am mers cu el la prezumtivul socru. A întrebat de fiica lui, iar bărbatul a spus că cei doi dorm dezbrăcaţi. Am mers apoi cu el în maşină, şi-a pus mâinile pe faţă şi a spus „O să mă bage în pământ copilul ăsta”. Acest lucru s-a întâmplat cu vreo două săptămâni înainte ca el să moară”, a spus Oana Zăvoranu la Antena 1.

Preluare stiripesurse.ro

loading...

1 Comment on "ȘOCANT! Adevăratul motiv al morții lui Corneliu Vadim Tudor"

  1. si cine dracu o crede pe Oana Zavoranu???

Leave a comment

Your email address will not be published.


*