SOCANT! BOGDAN CALEHARI: VEȘTI DIN NOUA REPUBLICĂ DEMOCRATĂ GERMANĂ

image

Mi-a scris, de curând, un prieten care locuiește în Germania. Mi-a schițat în grabă, dar grăitor, câteva imagini, de altfel cotidiene, ale unei societați civilizate aflate sub invazia “barbarilor”. Nu am să-i dau numele! M-a rugat să nu o fac, pentru că a te teme de consecințe într-o țară condusă de un Honecker în burqa, atunci când spui că “împăratul e gol”, este acum ceva normal. Îl înțeleg și, respectându-i voința, îi dau cuvântul:

Băiatul meu mi-a descris deja cum două colege și prietenii lor au fost atacați aseară de un grup de barbari. Erau 4 sau 5. Băieții nu s-au apărat. S-au conformat astfel Codului penal german, care consideră agresiune corporală gravă chiar și o îmbrâncire ușoară. Orice judecător german te va întreba: „de ce nu ai luat-o la fugă ?”. Cine nu fuge și luptă, este pedepsit! A fost cazul unui părinte, fost boxer, care și-a salvat fiica de 16 ani din atacul a trei barbari pe care i-a făcut K.O în câteva secunde. Pentru a se crea un precedent, a fost judecat și condamnat în regim de urgență: 7500 euro amendă (2500 pentru fiecare barbar) și plata cheltuielilor de spitalizare a celor trei!

În cazul povestit de băiatul meu, poliția sosită repede la fața locului a recunoscut că nu-i poate identifica pe barbarii atacatori, pentru că „toți arată identic, au aceeași vârstă și nici unul nu are documente de identitate”. Frumos cadou, Frau Merkel!

După cum cred că ai aflat, Frau Merkel controlează Facebook și a hotărât luarea de măsuri împotriva celor care fac declarații negative asupra hoardei. Nu se știe încă ce nivel trebuie să aibă aceste afirmații, dar avertismentul este clar: vor avea loc repercursiuni atât asupra autorului lor cât și a copiilor lui. RDG-ul, Goebbels și fosta agitatoare de partid Merkel, ne salută…

Duminică, încăierare între 3 – 4 sute de azilanți. Albanezi contra pakistanezi și afgani. 8 polițiști răniți, 24 de mașini ale poliției incendiate, pagube de un sfert de milion de euro. Luni, același spectacol în Giessen. În Bremen, o hoardă de 30 – 40 de “refugiați” au devastat un magazin de instrumente muzicale, au scos două piane în stradă și le-au dat foc. Răspunsul lor la poliție : “Allah spune că muzica vine de la diavol, este instrumentul infidelilor, deci tot ce are legătură cu muzica trebuie distrus.” Mulți polițiști își dau demisia din poliție. Mi-a spus nevastă-mea că a venit o scrisoare din partea Camerei Medicilor. Mă anunță să stau la dispoziția autorităților ca medic în rezervă. Parcă am fi în război!

Și hoarda continuă să vină. 10.000 pe zi! În septembrie au venit 178.000. La TV vezi doar niște paiațe care se străduiesc să se exprime cât mai corect politic. De pildă, unul a spus :”….spaima irațională a cetățenilor…” Cineva i-a răspuns cu curaj: “spaima nu e deloc irațională, ba este chiar foarte rațională „. A fost făcut praf și pulbere de către toți ceilalți, deși cu toții stiau că tipul are dreptate! Este dovada clară a sfârșitului societății democratice vest – europene.

Nu cred că poziția lui Merkel este șubrezită. Chiar dacă ar cădea, urmașul ei preferabil ar fi Seehofer, prim ministrul Bavariei. Dar nici el nu va putea sări peste umbra lui. Nu avem partid de dreapta în Germania. Naziștii NPD 0,2% sunt niște idioți, iar AfD moderat de dreapta și timorat, s-a scindat. Noua șefă de partid, Frauke Petry este o femeie formidabilă. Aia ar reuși să facă ordine în Germania. Dar nu cred ca va trece de 5%. Germanii sunt de stânga masiv și extrem de naivi.

Sursa: BOGDANCALEHARI.WORDPRESS.COM

loading...

1 Comment on "SOCANT! BOGDAN CALEHARI: VEȘTI DIN NOUA REPUBLICĂ DEMOCRATĂ GERMANĂ"

  1. markwilliams | 01/10/2015 at 10:20 | Reply

    La ce sa va asteptati??de ce umbla liberi prin Europa hoarde neindentificate??CINE si mai ales de ce determina compoa nii aeriene sa grabeasca invazia concomitent cu distrugerea valorilor europene??A fost dat LIBER la ciocniri si conflicte care vor duce inevitabil la distrugeri si pierderi de vieti omenesti..
    In acest timp RUSIA isi consolideaza pozitia in Orient,isi alimenteaza bazele cu tehnologie si armamenet si culmea..Someaza SUA sa nu se b age?? Razboiul c ivil din Siria este dirijat si sustinut de catre rusi.Bombardamentele recente asupra civililor rebeli ne demonstreaza perfidia si strategia sinistra a rusilor ..si ma intreb ..alaturi de alti complici nu cumva rusii au determinat exodul?? In numele inscrierii in lupta impotriva SI ,Rusia se ocupa de rivalii regimului Asad..
    Si daca exista si riscul de a vea decidenti ca ai nostri ,fara cojones in fata acestui veritabil atentat la siguranta unui stat,unui popor nu mai ramane decit haosul si propria actiune..

Leave a comment

Your email address will not be published.


*