SOCANT! Jurnalistul Rares Bogdan, LA UN PAS DE O CATASTROFA AVIATICA

raresbogdan

Cunoscutul realizator Tv, Rares Bogdan scrie pe pagina personala de facebook:

Marți 13 cu noroc! FELICITARI ECHIPAJULUI AERONAVEI! Am înțeles ca este Comandantul Dan Ștefănescu. Exceptional Omul.
Știți cum este să ajungi deasupra plafonului de nori, în plină urcare spre 7/8.000 m și să auzi o bubuitură groaznică în burta avionului? Și flăcări ieșite din aripa….. Vă spun eu… E groaznic de neplăcut. Au trecut mai puțin de 20 min de la decolare, urma un zbor de aproape 3 ore între Bruxelles și București. Apoi, un Comandant calm și hotărât intră peste Șefa de Cabină, care avea la rândul său o voce blândă, încercând să insufle calm, pentru a liniști cei peste 100 de pasageri speriați după ce s-a luat hotărârea să se aterizeze de urgență pe Aeroportul Bruxelles, de pe care abia plecasem. Se întoarce avionul, “să vă țineți strânse centurile de siguranță și să nu intrați în panică…”
Gata! Of, Doamne!
Am aterizat!!! Cu bine.
De data asta, cred că Bunul Dumnezeu s-a gândit că mai are puțină treabă cu mine pe acest pământ. Nu am mai trăit așa ceva… și am zeci și zeci de mii de mile făcute în ultimii 15 ani! Mașini de pompieri pe pistă, nu e încă totul liniștit, dar suntem pe PĂMÂNT și asta contează.
UPDATE: Gata. Probleme grave cu un motor. A cedat în aer. PASAGERII aflati in partea dreapfa a aeronavei au vazut o flacara puternica in momentul bubuiturii. Ne debarcă. Revin cu amănunte.
VIAȚA E FRUMOASĂ!
UPDATE 2: Acum pot și glumi. O fi supărată Olguța că m-am urcat pe “Craiova” ei și a decis să oprească zborul?
UpDate3: Poza e facuta inainte de decolare, era pentru Mihai si Florina care se afla in Virginia la Bunica “Ana” si dorm la ora asta… acum nu mai am chiar o fata din asta zambitoare.
TOTUL este sa îți păstrezi calmul in astfel de situații.

loading...

Be the first to comment on "SOCANT! Jurnalistul Rares Bogdan, LA UN PAS DE O CATASTROFA AVIATICA"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*