SURSE: Victor Ponta a PLECAT în Turcia. Dragnea: “Nu ştiu nimic. Nu am mai vorbit cu el de marţi”

ponta-dragnea

Preşedintele interimar al PSD, Liviu Dragnea, a comentat zvonurile conform cărora, premierul Victor Ponta ar fi plecat din nou în Turcia. Dragnea a spus că nu ştie nimic şi a precizat că nu a mai vorbit cu Victor Ponta de marţi.
Conform unor surse citate de site-ul bn.24, Victor Ponta ar fi plecat din nou în Turcia.

”Nu, nu ştiu (unde se află premierul -n.r.), adică nu am vorbit cu premierul nici ieri şi nici astăzi, nu ştiu unde este. Nu, nu, nu mi-a zis (dacă pleacă în Turcia -n.r.). Am avut ultima discuţie marţi, la coaliţie şi nu mi-a zis nici mie, nici colegilor. Sincer, nu ştiu dacă e plecat, unde e plecat şi nici dacă a delegat atribuţiile”, a spus Dragnea, informează Mediafax.
Premierul Victor Ponta a fost internat în 14 iunie la Spitalul Universitar Medipol din Istanbul, unde o zi mai târziu a fost operat la genunchiul stâng, şi s-a întors în ţară în 8 iulie, după o absenţă de aproape o lună. În acea perioadă, conducerea PSD a fost preluată interimar de Rovana Plumb, în timp ce Gabriel Oprea a fost numit prim-ministru interimar.

loading...

Be the first to comment on "SURSE: Victor Ponta a PLECAT în Turcia. Dragnea: “Nu ştiu nimic. Nu am mai vorbit cu el de marţi”"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*