„Tocmai şi-a dat 8 ani de puşcărie”. Greşeala care îl poate costa scump pe Victor Ponta

ponta-dna

Gestul lui Victor Ponta, care s-a dus la DNA pentru a depune documente din proprie inițiativă, s-ar putea să-i aducă o condamanare la închisoare, sugerează jurnalista Ondine Gherghuț, de la România Liberă.

Premierul anunțase marți că a solicitat să depună la DNA, în dosarul în care este acuzat, „un document nou care influențează fundamental desfășurarea în continuare a cercetărilor”.

Ponta a spus că este vorba despre o hotărâre emisă de Curtea de Justiție a UE, în data de 3 septembrie, în care se spune „că atât timp cât s-au respectat toate obligațiile contractuale și s-au plătit toate taxele la stat, nu are importanță dacă beneficiarul a apelat efectiv sau cât de des a apelat la serviciile prestatorului”.

„Speța respectivă este identică cu speța în care sunt implicat. Deciziile Curții sunt obligatorii pentru toate Statele Membre!”, a scris Ponta pe facebook, adăugând că nu mai contează dacă el a prestat servicii către firma „Șova și Asociații”, deși a făcut acest lucru.

Ondine Gherghuț susține că Ponta repetă, de fapt, greșeala lui Dan Voiculescu și „își face singur drum spre pușcărie”.
„In cererea depusă azi la DNA, recunoaște, implicit că NU a prestat serviciile avocațiale, că a luat bani pe serviciile prestate (fictiv) ptr CE Turceni si Rovinari, dar că ar fi nevinovat ptr că și-a plătit TVA pe cele peste 181.000 lei încasate! Tocmai si-a dat peste 8 ani de pușcărie”

loading...

Be the first to comment on "„Tocmai şi-a dat 8 ani de puşcărie”. Greşeala care îl poate costa scump pe Victor Ponta"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*