Traian Băsescu, AVERTISMENT pentru Klaus Iohannis: ‘În locul lui, nu aș dormi liniștit’

basescu-pr

Traian Băsescu e de părere că dezvăluirile lui Sebastian Ghiță din ultimele zile pun în lumină defavorabilă activitatea SRI și a DNA. Fostul președintele consideră că urmașul său la Palatul Cotroceni, Klaus Iohannis, ar trebui să ia măsuri urgente pentru a scoate aceste două instituții din scandalul ce le afectează imaginea.

” Dacă aș fi în locul președintelui, nu aș dormi liniștit. Sunt mari problemela procurorul șef al DNA, după acuzațiile lui Sebastian Ghiță. El a prezentat dovezi clare legate de dosarul Realitatea TV.

Dacă nu se face o anchetă serioasă și se face ca la doctoratul doamei Kovesi, credibilitatea DNA e ruinată. Nu se sacrifică instituții pentru un om. Președintele trebuie să se gândească la soluțiile pentru a scoate SRI și DNA din acest scandal. Îmi e greu de spus cum gândește domnul Iohannis acum. Dacă președintele o cere, Ghiță poate fi adus, mort sau copt, pentru că afectează siguranța națională.”a spus Traian Băsescu la B1 TV.

Liderul PMP a vorbit și despre șeful adjunct al SRI, Florian Coldea, căruia îi reproșează că nu l-a protejat și a spus că nu crede că Sebastian Ghiță s-a întâlnit cu șeful CIA din regiune.

”Dacă ținea la mine, mă proteja să nu se întâmple ce s-a întâmplat cu fratele meu. Seful antenei CIA s-a întâlnit de două ori cu mine. Când a venit și când a plecat.”, a adăugat Băsescu.

Acum senator, Băsescu a lăudat mutarea lui Ghiță, cel care a fugit, dar a lăsat înregistrări cu multe dezvăluiri.

”Elena Udrea a fost naivă. A dat interviu vineri, iar luni i s-au cerut 4 arestări. Sebastian Ghiță, om experimentat, a făcut înregistrările, s-a pitit și nu au de unde să îl ia.”, a punctat Traian Băsescu.

loading...

Be the first to comment on "Traian Băsescu, AVERTISMENT pentru Klaus Iohannis: ‘În locul lui, nu aș dormi liniștit’"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*