Traian Băsescu e în proces cu o DIVĂ: ‘L-am lăsat pe tataie fără bani de vacanţă. MARŞ’

basescu plange

Scandalul imens dintre fostul preşedinte, Traian Băsescu, şi o blondă celebră s-a prelungit în instanţă. Fostul preşedinte a dat-o în judecată pe Alina Petre şi îi cere 100.000 de RON. Procesul a fost amânat. Imediat după aflarea deciziei magistraţilor de la Judecătoria Sectorului 1, Alina Petre s-a dezlănţuit pe facebook. L-a distrus pur şi simplu pe fostul preşedinte.

Citeşte şi: Hackerul Guccifer, DEZVALUIRI INCENDIARE: Ce s-a aflat din e-mailul lui George Maior

“Regret enorm că l-am lăsat pe tataie Băsescu fără bani de vacanță. Poate, până la toamnă, poate preciza clar în ce fel i-am prejudiciat imaginea, pe care n-o are. Până atunci, recomand ceva fin, local și pentru vârsta lui, Băile Călimănești, iar martorilor, Onaca și Tomac, care mint de le sare partidul în aer, o detoxifiere urgentă de vară, că e urât cu burta peste pantaloni. Acuma’ nush ce să fac cu 100.000 RON. Îi aveam în geantă să-i dau omului #marș”, a tunat Alina Petre.

Diva s-a dezlănţuit şi în direct la Antena 3, acolo unde a spus că de această dată vrea ea să-i dea în judecată pe martorii fostului preşedinte. “S-a amanat pentru septembrie. Mi se pare o mascarada. el nu s-a prezentat. s-au prezentat cei doi martori. Îi voi da in judecata pentru marturie falsa, voi face acest demers dupa ce voi avea inregistrarea

Au fost doar articole din presă. Eu nu am spus nimic de dânsul, nu am făcut niciun denunţ. E timp irosit. Cred că avem lucruri mai importante de făcut în ţara asta. Spune că i-am creeat prejudicii de imagine şi că din cauza mea nu a mai candidat la Primăria Capitalei”, a spus Alina Petre la emisiunea Alessandrei Stoicescu.

loading...

Leave a comment

Your email address will not be published.


*