Traian Băsescu vine cu noi afirmaţii extrem de dure despre Laura Codruţa Kovesi şi Florian Coldea.

BASESCU

Fostul preşedinte, Traian Băsescu vine cu noi afirmaţii extrem de dure despre Laura Codruţa Kovesi şi Florian Coldea. Actualul senator şi preşedinte al PMP spune că şefa DNA şi adjunctul SRI nu sunt sub controlul lui Klaus Iohannis.

Citeşte şi:  DEZVALUIRI INCREDIBILE! Momentul în care Liviu Dragnea a primit o geantă cu 100.000 de euro în ea: ”Eu i-am dat banii…”

“Pentru Coldea şi pentru Kovesi nu mai bag însă mâna nici în apă rece. Oamenii aceştia au devenit un risc pentru statul român. Au un portofoliu de informaţii colosal pe care îl utilizează în interesul lor. Nu îl utilizează în folosul lui Iohannis, ci în al lor, pentru gloria lor.”, a spus Băsescu în direct la România TV.

Vezi şi: ULTIMA ORA. Sebastian Ghiţă aruncă România ÎN AER: Legături SECRETE cu Traian Băsescu, Florian Coldea și Udrea -VIDEO

Şi asta nu e tot. “Eu m-am întâlnit cu Kovesi în cele două mandate de procuror general şi în cel de la DNA de şase ori. Acum aflu că ea se vedea de două ori pe săptămână cu Ghiţă.”, a mai spus Băsescu.

loading...

Be the first to comment on "Traian Băsescu vine cu noi afirmaţii extrem de dure despre Laura Codruţa Kovesi şi Florian Coldea."

Leave a comment

Your email address will not be published.


*