“Tu, Dragnea, nu poţi nici măcar să calci pe UMBRA mea! Nici nu a ajuns bine la putere şi…” Lovitură sub centură pentru şeful PSD, de la cine se aştepta mai puţin

dragnea-maior-dublin

Gigi Becali încheie anul 2016 purtând războaie pe mai multe planuri. Dincolo de problemele avute cu echipa de fotbal, după ce a pierdut în instanţă dreptul de a folosi numele “Steaua”, afaceristul din Pipera s-a lansat în declaraţii extrem de dure şi la adresa unor personaje din spaţiul public cu care în trecut a avut o relaţie apropiată.

Citeste si: CSA Steaua îl somează pe Becali să schimbe numele echipei: “Decizia e definitivă! Îl vom executa silit”

Aflat la Poiana Braşov pentru a sărbători trecerea dintre ani, Becali l-a contrat de la distanţă pe şeful PSD, Liviu Dragnea, după ce săptămâna trecută se arătase extrem de dezamăgit că acesta o propusese pentru funcţia de premier pe Sevil Shhaideh, având un discurs xenofob. Ulterior, Becali s-a simţit “ameninţat” de unele afirmaţii ale lui Liviu Dragnea şi acum i-a răspuns dur politicianului.

“Nu aţi văzut că Dragnea m-a ameninţat? Tu, Dragnea, nu ai putere de justiţiar. Eu nu am încălcat legea, mi-am spus opinia. Tu, Dragnea, nu poţi să calci nici măcar pe umbra mea, dar să mă atingi? Pentru că te-ai născut mic. Nici nu a ajuns bine la putere şi a început cu ameninţările”, a declarat Becali. Poiana Braşov.

Nici George Copos nu a scăpat de atacurile lui Becali, care nu a vrut însă să precizeze de unde a pornit conflictul.

Citeste si: GRIGORE CARTIANU: Despre Iliescu și alți criminali

”Mă, Copos, în opinia mea, este un om care nu ar trebui să fie liber. Pentru că el este nociv pentru societate. Aşa cred eu! M-aţi înţeles? Este un om de nimic. Gata! N-are rost să zic mai multe Uite, de exemplu, am vorbit cu ăsta, cu Neculaie (n.r. patronul lui FC Braşov). Om de calitate, deşi toată lumea vorbeşte că nu ştiu ce, că nu ştiu cum. Eu, de exemplu, dacă mă pui să aleg între Copos şi Neculaie, de o mie de ori îl aleg pe Neculaie. Mai caracter. Deşi s-a spus că nu ştiu ce, cu femeile, cu alea. Nu se compară cu ăsta. Ăsta e om de nimic”, a declarat Gigi Becali, potrivit DigiSport.

loading...

Be the first to comment on "“Tu, Dragnea, nu poţi nici măcar să calci pe UMBRA mea! Nici nu a ajuns bine la putere şi…” Lovitură sub centură pentru şeful PSD, de la cine se aştepta mai puţin"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*