TUPEU INCREDIBIL! Mihai Gadea il da in judecata pe Traian Basescu

Dupa ce Traian Basescu a anuntat, miercuri, ca va da in judecata postul Antena3, acuzand ca a fost prezentat un document fals din care reiese ca el ar fi incasat bani in timpul regimului comunist de la fosta Securitate pentru raspandirea unor materiale de propaganda, jurnalistul Mihai Gadea a anuntat ca si el il va da in judecata pe fostul presedinte.

Jurnalistul a luat decizia dupa ce fostul sef al statului a spus ca Gadea este platit “in dolari, din banii de la Crescent furati de Voiculescu”.

“Noi il vom da in judecata pe Traian Basescu. Personal il voi da in judecata pe Traian Basescu pentru minciuna si calomnia pe care a spus-o putin mai devreme, afirmand ca eu si in speta jurnalisti Antena 3 suntem platiti din bani furati de la Crescent. Nu, noi suntem platiti din banii din publicitatea pe care o difuzam in cadrul emisiunilor de audienta si va trebui sa raspunda.

Il voi da in judecata in mod evident pentru aceste declaratii, pentru ca nu permit unui individ care a avut legaturi foarte stranse cu Securitatea, care a nenorocit Romania, care a facut lucruri ingrozitoare in acesti ani de zile, sa aduca astfel de atingeri in ceea ce ma priveste sau in ceea ce priveste orice jurnalist de la Antena 3”, a declarat Mihai Gadea, la Antena 3.

Mai mult, jurnalistul a precizat ca vor urma si alte dezvaluiri despre trecutul fostului presedinte.

Cititi mai multe pe www.ziare.com

loading...

2 Comments on "TUPEU INCREDIBIL! Mihai Gadea il da in judecata pe Traian Basescu"

  1. markwilliams | 25/09/2015 at 15:46 | Reply

    “Lucruri ingrozitoare”???desigur ..Felix a ajuns unde merita..si voi urmati..oricit va zvircoliti..si dati din aripi in fiecare seara..va vine rindul..Va asteapta Felix..Ce nu ar fi adevarat in modul in care a ajuns Voiculescu sa puna temelii trustului Intact??Poate Gidea isi doreste sa apara megadosarul despre Crescent si sa fie pus la dispozitia DNA..Petre Roman si Mugur Isarescu nu mai au competenta sa il acopere..Gidea se joaca cu focul…si de foc va pieri..chiar este disperat ..Scapa cine poate ..si cine este istet sa simta uraganul ce vine si sa fuga din calea furtunii..

  2. ogarul cenusiu | 26/09/2015 at 23:59 | Reply

    saracul gadea, mi-e mila de el ce fel de cap i-au facut aia si culmea, chiar se potriveste cu capacitatea lui de gandire.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*