Turnură EXPLOZIVĂ în cazul celor șapte violatori din Văleni. Șeful Poliției din Vaslui, rudă cu doi dintre violatori – presa locală

image

Românii nu au încredere că cei șapte violatori vor fi pedepsiți atât timp cât au fost lăsați în libertate, deși trei și-au recunoscut vina iar ceilalți patru au admis că fata le-a cerut să o lase să plece și că a leșinat de câteva ori.Corespondentul nostru la fața locului a aflat că Mihai Carp, șeful IPJ Vaslui este din Văleni și este rudă cu doi dintre violatori și cu săteanul care le-a amenințat pe jurnaliste cu violul în grup, informează presa locală.

Potrivit aceleiași surse, oamenilor le e frică și de alți șmecheri din sat care umblă cu săbii și o bagă fără ezitare în cineva când vor să se răzbune. În Vaslui despre vălenari circulă o povață: cică pe drumul spre Iași, când treci prin Văleni cu mașina trebuie să mergi foarte încet că oamenii sunt mai mereu beți și dacă lovești pe vreunul sar toți sătenii, te scot din mașină și-ți dau cu sapele în cap, scrie presa locală.

Purtătorul de cuvânt al IPJ Vaslui, Mihaela Straub, a declarat pentru mariustuca.ro că, „inspectorul şef de poliţie Mihai Carp nu are nici o legătură de rudenie cu vreunul dintre cei şapte oameni acuzaţi de viol. Într-adevăr, domnul Mihai Carp s-a născut în localitatea Văleni, dar nu are nici o treabă cu cele şapte persoane acuzate.

Mihai Carp s-a făcut remarcat în luna octombrie 2011, declarând într-o conferință de presă că nu există grupuri infracționale monitorizate, în acel moment de subordonații săi. „În acest moment, nu există grupuri infracționale în județul Vaslui pe care noi să le avem în urmărire. Numărul infracțiunilor sunt (acordul îi aparține) în creștere față de anul trecut, însă raportat la situația pe țară stăm destul de bine”, a spus atunci Mihai Carp.

loading...

Be the first to comment on "Turnură EXPLOZIVĂ în cazul celor șapte violatori din Văleni. Șeful Poliției din Vaslui, rudă cu doi dintre violatori – presa locală"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*