ULTIMA ORA. Avocatul lui Dan Şova, Paul Lambrino şi Tender a fost împuşcat

Veronel Radulescu, avocatul primarului valcean Mircia Gutau (nu este prezent in fotografie), sustine o conferinta de presa cu tema "Eroare judiciara sau executie la comanda? Procurorii DNA au contrafacut probe pentru a-l trimite la inchisoare pe Mircia Gutau, primarul de Ramnicu Valcea", in Bucuresti, joi, 8 aprilie 2010. BOGDAN STAMATIN / MEDIAFAX FOTOVeronel Radulescu, avocatul primarului valcean Mircia Gutau (nu este prezent in fotografie), sustine o conferinta de presa cu tema "Eroare judiciara sau executie la comanda? Procurorii DNA au contrafacut probe pentru a-l trimite la inchisoare pe Mircia Gutau, primarul de Ramnicu Valcea", in Bucuresti, joi, 8 aprilie 2010. BOGDAN STAMATIN / MEDIAFAX FOTO

Avocatul Veronel Rădulescu, în vârstă de 56 de ani, din judeţul Vâlcea, cunoscut ca apărător al lui Dan Şova, Paul Lambrino sau Ovidiu Tender, a fost transportat, sâmbătă după-amiază, cu elicopterul SMURD la Spitalul Clinic de Urgenţă Craiova, după ce a fost împuşcat în umăr la vânătoare.
Purtătorul de cuvânt al IPJ Olt, comisarul şef Claudia Radu, a declarat, corespondentului MEDIAFAX, că bărbatul se afla la o partidă de vânătoare organizată, pe un fond de pe raza comunei Osica de Sus, judeţul Olt. Unuia dintre vânătorii prezenţi i s-ar fi descărcat, accidental, arma, fiind împuşcat în umăr un bărbat în vârstă de 56 de ani.

Citeste si: LOVITURA DE TEATRU cu o saptamana inainte de ALEGERI. TUDOR CHIRILA: “Genul ăsta de atitudine a făcut ca Firea să câștige Bucureștiul” Calculele ARUNCATE ÎN AER.

Potrivit surselor MEDIAFAX, victima este avocatul Veronel Rădulescu, cunoscut pentru că i-a reprezentat în instanţă, în cauze de corupţie, pe Dan Şova, Paul Lambrino sau Ovidiu Tender. Poliţiştii au deschis un dosar penal, în acest caz.

„Este vorba despre descărcare accidentală a armei, în urma căreia un bărbat, în vârstă de 56 de ani, cu domiciliul în judeţul Vâlcea, a fost împuşcat în umărul drept. La faţa locului s-au deplasat colegii de la Biroul de Arme, Explozivi şi substanţe periculoase pentru a stabili cu exactitate cum s-au petrecut lucrurile”, a declarat, pentru MEDIAFAX, comisarul şef Claudia Radu.

loading...

Be the first to comment on "ULTIMA ORA. Avocatul lui Dan Şova, Paul Lambrino şi Tender a fost împuşcat"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*