ULTIMA ORA! Demisia lui Ponta, ceruta in strada la Bucuresti si Cluj: E iresponsabil, isi bate joc noi!

image

Proteste in care oamenii vor cere demisia premierului Victor Ponta se vor desfasura, vineri seara, in Bucuresti si Cluj, dupa ce DNA a inceput urmarirea penala fata de prim-ministru, in dosarul in care este implicat si senatorul PSD Dan Sova.

Mitingul din Capitala in care se va cere demisia lui Victor Ponta va avea loc, vineri, incepand cu ora 18.00, in Piata Victoriei.

“Este inadmisibil sa avem un premier urmarit penal care nu vrea sa demisioneze. Iesim in strada pentru ca: Victor Ponta este iresponsabil, isi bate joc noi, refuzand sa demisioneze. Nu exista niciun motiv pentru ca parlamentarii sa nu aprobe cererea DNA pentru inceperea urmaririi penale a lui Victor Ponta pentru fapte comise in functia de prim-ministru. Este vorba de 3 infractiuni de conflict de interese.

Imediat dupa aprobarea Parlamentului, presedintele Iohannis sa aplice Constitutia si sa il suspende din functie. (…) Cerem demisia lui Victor Viorel Ponta din toate functiile publice detinute!”, se arata pe pagina de Facebook a evenimentului organizat de Uniti Salvam, Ponta, Demisia!.

“Ponta, copy-paste this: ‘Demisia'”, este mesajul afisat pe bannerul protestului, postat pe pagina de Facebook a evenimentului.

O manifestatie similara va avea loc si la Cluj, in Piata Unirii, incepand cu ora 19.00. Protestul a fost anuntat pe pagina de Facebook a clujeanului Daniel Mihis, care a precizat ca initiativa lui a primit un feedback pozitiv si ca mai multi cunoscuti de vor alatura.

“Revolutia continua – parlamentul bolsevic nu-l va da jos pe monta, doar noi putem!
Piata UNIRII, orele 19.00 – ‘Vineri 565’! “, a scris pe Facebook Daniel Mihis.

Premierul Victor Ponta a mers, vineri dimineata, la sediul DNA din Capitala, unde i s-a adus la cunostinta ca este urmarit penal, avand calitatea de suspect, in dosarul Turceni-Rovinari in care este implicat si senatorul PSD Dan Sova.

Ca urmare a acestor acuzatii DNA, presedintele Klaus Iohannis i-a cerut demisia premierului Victor Ponta. In replica, prim-ministrul a spus ca Parlamentul l-a numit in functie si doar Parlamentul il poate demite.

Acuzatiile impotriva lui Ponta vizeaza activitatea sa anterioara de avocat, mai exact de reprezentant legal al Cabinetului Individual de Avocat “Ponta Victor-Viorel”, in dosarul privind fapte de coruptie savarsite la companiile energetice Turceni si Rovinari in legatura cu incheierea unor contracte de asistenta juridica, potrivit unui comunicat DNA.

Sursa: ziare.com

loading...

Be the first to comment on "ULTIMA ORA! Demisia lui Ponta, ceruta in strada la Bucuresti si Cluj: E iresponsabil, isi bate joc noi!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*