ULTIMA ORA! Iohannis, despre cazul Ponta: Situația e din ce în ce mai problematică, imaginea României are mult de suferit

ponta-iohannis_1

Președintele Klaus Iohannis a declarat, joi, referindu-se la trimiterea în judecată a premierului Victor Ponta, că situația este “din ce în ce mai problematică” pentru premier, Guvern și pentru PSD, iar imaginea României are “foarte mult de suferit”.

“În timpul CSAT, pe media a apărut o știre pe care vreau s-o comentez foarte pe scurt. Mă refer la trimiterea în judecată a primului-ministru în dosarul în care e acuzat de anumite fapte penale. Situația, după părerea mea, e din ce în ce mai problematică pentru primul-ministru, e din ce în ce mai problematică pentru Guvern și din ce în ce mai problematică pentru PSD, dar trebuie să recunoaștem că imaginea României are foarte mult de suferit de pe urma acestei chestiuni. Sper să se analizeze situația cu toată răspunderea și cei care pot veni cu soluții să vină cu soluții. Părerea mea nu s-a schimbat, cea mai simplă soluție ar fi cu siguranță cea pe care am propus-o și în iunie”, a spus Iohannis, într-o declarație de presă la finalul ședinței Consiliului Suprem de Apărare a Țării.

sursa: agerpres.ro

loading...

Be the first to comment on "ULTIMA ORA! Iohannis, despre cazul Ponta: Situația e din ce în ce mai problematică, imaginea României are mult de suferit"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*