ULTIMA ORA. Sebastian Ghiţă aruncă România ÎN AER: Legături SECRETE cu Traian Băsescu, Florian Coldea și Udrea -VIDEO

ghita

Sebastian Ghiţă e dat dispărut de zile întregi, dar continuă să ‘apară’ cu dezvăluiri halucinante despre adjunctul SRI, Florian Coldea, dar şi despre legăturile secrete pe care le-a avut cu fostul preşedinte, Traian Băsescu.

Vezi şi:  DEZVALUIRI INCREDIBILE! Momentul în care Liviu Dragnea a primit o geantă cu 100.000 de euro în ea: ”Eu i-am dat banii…”

“V-am menţionat de la bun început despre întâlnirile cu Laura Codruţa Kovesi la vilele SRI – K2, K4 şi T14, la care au mai participat în anumite momente domnul Florian Coldea şi şefii staţiei CIA din Bucureşti. Bănuiesc că v-aţi întrebat cum am ajuns eu la aceste întâlniri. persoane de rang înalt din SRI mi l-au prezentat pe Florian Coldea în 2008. Eram tineri, aveam copii mici şi am legat o relaţie de prietenie. Amândoi credeam într-o Românie mai bună şi ne propuneam să facem oricât de mult putem ca România să crească, să se dezvolte şi să ne găsim şi noi un loc în ţara noastră. Şapte ani de zile copiii noştri au crescut împreună. Nu vă voi da poze cu ei, pentru că n-au nicio vină copiii.

În schimb, veţi vedea alte dovezi ale relaţiei mele cu Florian Coldea, din mai multe vacanţe făcute împreună. Aşa am ajuns să o cunosc pe Laura Codruţa Kovesi şi să mă împrietensc şi cu ea. M-am întâlnit cu ea de sute de ori la sediile SRI, la mine acasă, în cramă, în vie. Am chefuit împreună, am fost pe pontonul SRI din Deltă sau la vilele SRI de la Neptun, la cele de la Sinaia şi în multe alte locuri.”, a tunat Sebastian Ghiţă într-o înregistrare prezentată de România TV.

Citește și: Ce a scris Poliția Română despre Sebastian Ghiță: Fapta pentru care a fost dat la persoane urmărite

Şi asta nu e tot. Ghiţă vorbeşte şi despre relaţia cu fostul preşedinte, Traian Băsescu. “Aveam un canal de comunicare cu Traian Băsescu, prin Elena Udrea. Eu sunt persoana care a însoţit-o pe Elena Udrea la biroul lui Victor Ponta şi despre care Elena Udrea a declarat public că am însoțit-o când a cerut numirea lui Kovesi în fruntea DNA. “, a mai spus Ghiţă.

Citeste si:  Ipoteza BOMBA a lui SRS: “Și dacă Sebastian Ghiță e martor protejat?”

loading...

Be the first to comment on "ULTIMA ORA. Sebastian Ghiţă aruncă România ÎN AER: Legături SECRETE cu Traian Băsescu, Florian Coldea și Udrea -VIDEO"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*