ULTIMA ORA! Traian Basescu: Voi da in judecata Antena 3!

basescu facebook

“Nu am luat bani de la Securitate, a declarat Traian Basescu despre documentul asa-zis bomba prezentat aseara de Antena 3. Eu eram pe mare, cui sa dau informatiile la pesti, la rechini.

Documentul e un fals facut de ANTENA 3, care doresc plecarea mea in politica, la fel ca ROMANIA TV.

Securitatea nu platea in dolari, a mai spus Basescu, care a anuntat ca-i va da in judecata pe cei de la Antena 3.

loading...

6 Comments on "ULTIMA ORA! Traian Basescu: Voi da in judecata Antena 3!"

 1. markwilliams | 23/09/2015 at 16:36 | Reply

  Cit de idioti sunt si tembeli ca dupa atitea dovezi ale falsurilor lansate de ei sa persiste si sa continuie in acelasi mod??Abia de citeav zile ,Monica Macovei a declarat ca in procesul ei cu Antena 3 s-a folosit un document fals..Da doamne sa ii inhate pe toti producatori si difuzori dezinformatori,mincinosi si nerusinati..

  • Când te gândești că sunt o grămadă de tembeli și idioți care încă mai cred că Bășinescu nu a fost securist îți vine să fugi și să te ascunzi în diasporă. Se pare că pe Bășinescu îl deranjează că s-a susținut că a fost plătit în valută și nu în lei. Hai sictir, securiști nenorociți

   • markwilliams | 25/09/2015 at 15:49 | Reply

    Clantane cit vrei..NU EXISTA nici o dovada ca Traian Basescu a fost securist..Un FALS grosolan sustinut si bagat in ochii boilor..Cu Siktir sunt de acord..pentru toti rezervistii din vechea securitate ..in frunte cu Felix turnatorul..(DOVEDIT)

 2. “….. nu am lovit copilul cu pumnul”……………

Leave a comment

Your email address will not be published.


*