Un celebru actor român, critici DURE la adresa politicienilor: “Sunt niște PROSTITUATE”

firea1-610x300

În această perioadă în care Brexitul ţine capul de afiş al frământărilor europene, Marcel Iureş vorbeşte despre locul în care a trăit o bună bucată de vreme.

“Percepţia politicului e în zona asta. Sunt nişte prostituate, se prostituează mai mult sau mai puţin în favoarea cuiva. În Marea Britanie există acest politician de putere absolută care e cu atât mai puternic, există bizareria asta în zona monarhică. Cu cât e mai formală cu atât simbolizează mai bine puterea. La noi puterea simbolului e inexistent”, a spus Marcel Iureș la Digi 24.

Citește și:Deutsche Welle: „Romania nu realizeaza ca a redevenit captiva. Cum e posibil ca o parte a societatii sa se napusteasca s-o sfasie pe sefa DNA?”

Actorul a atins şi un subiect sensibil în ţara noastră, atât pentru politicieni, cât mai ales pentru electorat – lupta anticorupţie.

“E ca pe vremea lui Avram Iancu. Noi suntem de acord ca boierii îmbogăţiţi să pătimească, să dea banii înapoi. Să se facă un fel de dreptate şi să se facă un fel de justiţie”, a declarat Marcel Iureș.

Totuşi, Marcel Iureş nu crede că România e ţara corupţiei, şi nici că românii au acest defect în ADN.

Citeste si: Traian Băsescu îl face praf pe Cătălin Tolontan și dezvăluie legătura cu Kovesi: “Nu îți e RUSINE?”

loading...

Be the first to comment on "Un celebru actor român, critici DURE la adresa politicienilor: “Sunt niște PROSTITUATE”"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*