Un elicopter SMURD s-a prabusit in raionul Cantemir din Republica Moldova / Primarul localitatii langa care s-a prabusit aparatul vorbeste de 4 morti

elicopter-smurd

Cel putin o persoana a murit dupa ce un elicopter SMURD s-a prabusit in urma cu putin timp intr-o localitate din raionul Cantemir din Republica Moldvoa, anunta PRO TV Chisinau.
Primarul satului Harai, raionul Cantemir, Iurie Balanuta, vorbeste despre patru morti. “Elicopterul a cazut la padurea de la intrarea satului. S-au depistat patru cadavre. Trei sunt carbonizate. Oamenii legi cerceteaza cazul. Cred ca s-a prbusit din cauza negurii. Au intrat in padure, s-au lovit si au cazut. Nu putem spune cine sunt victimele. Durere mare. Cineva a incercat sa salveze pe altcineva, dar si-a pierdut viata. Erau imagini ingrozitoare. Am depistat bucati din cadavre. Rezervoarele au explodat de trei ori. Primul cadavru a fost scos inainte de bubuituri. Sunt vreo 40 de oameni la fata locului”, a declar primarul satului Harai, raionul Cantemir, Iurie Balanuta, citat de Publika.md

Declaratia unui martor de la locul accidentului, citat de Publika.md: “Am vazut o mana, un picior, castile pilotilor. Marotrii au scos un pilot cu tot cu scaun, dar doi erau arsi. Sunt trei cadavre. Au cazut in marginea localitatii. Nu sunt victime printre locuitorii satului. Au cazut in padure. Nimeni nu a ramas in viata. Ploua tare. Politistii strang totul gramada. E strasnic. Aproape este stadionul. Nu cred ca pilotul a incercat sa aterizeze pe stadion. Elicoperul avea viteza, dar a zbura normal. Vantul e moderat acum, nu e puternic”.

loading...

Be the first to comment on "Un elicopter SMURD s-a prabusit in raionul Cantemir din Republica Moldova / Primarul localitatii langa care s-a prabusit aparatul vorbeste de 4 morti"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*