Un nou SCANDAL în presă: Ionuţ Cristache (TVR) îl dă în judecată pe Rareş Bogdan (Realitatea TV)

rares bogdan

Ionuţ Cristache, realizatorul emisiunii “România9” de la TVR, anunţă că îl dă în judecată pe Rareş Bogdan, realizatorul emisiunii “Jocuri de putere” de la Realitatea TV. Bogdan a afirmat despre Cristache, în emisiunea sa, că este “sluga absolută”.

Vezi şi: Fostul principe Nicolae lansează acuzaţii grave la adresa mătuşii sale: Declaraţii falsificate şi bani pentru tăcere

“#bogdanguradeaur vrea atentie! Sa-i dam! Te mai cauta procurorii prin dosarul lui Vanghelie? Daca Vanghelie conducea inca sectorul 5 te bagai la Vanghelionul de anul asta? Te mai plimbi cu elicoptere ale unor privati dubiosi la evenimente de asemenea private la care participa presedintele Iohannis? Chiar asa, mai dai cu matura pe la Cotroceni? Dar pe la SRI? Tu vorbesti de slugarnicie? Taman tu? Pe aceasta cale te anunt ca te dau in judecata, macar sa ne distram! Pe banii tai! Ma rog, ai tai… umbli slobod de prea mult timp, te ai obsinuit sa jignesti fara s-o patesti si tu si gasca ta de hiene nevaccinate! Aceasta postare este un pamflet! Mai putin partea cu judecata!”, scrie Cristache pe Facebook.

Vezi şi: ALERTĂ – Europarlamentarul Sorin Moisă demisionează din PSD. Critici dure pentru Dragnea

“La televiziunea națională este un băiețaș plecat de la Antena 3 și care îi cântă de parcă este sluga absolută. Nu știu cum îi țin ăia acolo. Eu nu am văzut în viața mea așa ceva. La televiziunea națională ar trebui să fie cei mai echidistanți. E sluga absolută”, a spus Rareș Bogdan, la emisiunea Jocuri de Putere din 16 noiembrie.

loading...

Be the first to comment on "Un nou SCANDAL în presă: Ionuţ Cristache (TVR) îl dă în judecată pe Rareş Bogdan (Realitatea TV)"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*