Vadim putea fi salvat. Detalii de ultimă oră despre ce s-a întâmplat de fapt cu “tribunul”

image

Conform stirileprotv.ro, trupul neînsufleţit al fondatorului partidului România Mare a fost depus în această după-amiază la Biserica Sf. Gheorghe Nou, din Bucureşti. Acest lucru a fost făcut ca urmare a faptului că fostul politician a vorbit deseori despre acest lucru, el dorindu-şi cu ardoare ca, după moartea sa, trupul neînsufleţit să fie depus în acelaşi loc unde a stat, imediat după trecerea în nefiinţă şi marele Mihai Eminescu.

Putea fi salvat

Astfel, sursa citată a detaliat şi modul în care Vadim şi-a petrecut ultimele zile, citând-o pe soţia sa, care, printre lacrimi a descris chinul prin care a trecut politicianul.

Acesta s-a simţit rău încă de acum trei zile, dar a refuzat să primească îngrijirea de specialitate care i-ar fi salvat viaţa. În seara de vineri, “tribunul” a mers la o emisiune tv, unde s-a simţit rău, şi în zilele următoare problemele cardiace supărându-l. Vadim a crezut că acestea sunt trecătoare, el având şi în trecut dureri similare, însă de această dată a fost fatal. Cel mai probabil, dacă ar fi apelat la medic încă de vineri, acum s-ar fi aflat în afara oricărui pericol iminent.

“El s-a simţit rău cu trei zile înainte, dar n-a vrut să meargă la spital. Şi luni dimineaţă s-a simţit din nou rău, n-a vrut să chemăm salvarea, dar cand a văzut că nu mai are aer şi se sufoca, a chemat singur salvarea. Nu am mai stat să aştept, l-am urcat în maşină şi l-am dus la spital. Când s-a dat jos de pe masă, cu perfuziile, el era perfect lucid şi dintr-o dată a făcut stopul cardiac”, a declarat sotia lui Vadim Tudor.

loading...

Be the first to comment on "Vadim putea fi salvat. Detalii de ultimă oră despre ce s-a întâmplat de fapt cu “tribunul”"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*