VESTE TULBURĂTOARE primită de Ion Iliescu în această dimineaţă. „A fost un ŞOC foarte mare”

tudose

Ion Iliescu a fost un om „extraordinar”, „un om corect”, de la care premierul României, Mihai Tudose, spune că a avut „foarte multe de învăţat”. „Pentru acele timpuri, cu acea mentalitate, nu ştiu dacă România suporta un şoc foarte mare atunci”, a spus primul ministru.
„Fiind din 1992 în partid, am fost contemporan cu toţi, am avut foarte multe de învăţat şi câteva surprize. A fost un om extraordinar pentru timpul acela, un om echilibrat, un om corect, un om respectat si astăzi, şi în ţară, şi în străinătate. Poate nu a fost un om perfect. Dar pentru acele timpuri, cu acea mentalitate, nu ştiu dacă România suporta un şoc foarte mare atunci. Am avut foarte multe de învăţat de la el pe anumite zone, extraordinar”, a spus Mihai Tudose, într-o emisiune la Realitatea TV.
Acesta a vorbit şi despre Adrian Năstase şi şi-a amintit despre momentele în care a fost „mândru” de acesta: „A făcut cadou unei universităţi un bust al lui Nicolae Titulescu. A vorbit trei ore despre Titulescu. (…) A vorbit atât de frumos, nu că n-au plecat, nu s-au foit, n-au vorbit între ei, efectiv au fost hipnotizaţi. Nici noi, cei din delegaţie. Am observat că toată lumea avea un sentiment de regret când Adrian Năstase a terminat ce a avut de povestit. Un moment de mândrie, chiar un om extraordinar!”, a mai spus Tudose.

loading...

Be the first to comment on "VESTE TULBURĂTOARE primită de Ion Iliescu în această dimineaţă. „A fost un ŞOC foarte mare”"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*