Victor Ponta confirmă: a fost în Turcia. În urmă cu două zile scria că e acasă

2014_11_10_victor ponta- 8_rsz

Premierul Victor Ponta a fost acum două zile în Turcia. Confirmarea a venit chiar de la prim-ministru, în direct, la un post de televiziune ( ANTENA 3 – nota noastra), după ce apăruseră informaţii pe surse privind vizita neanunţată a şefului executivului la Istanbul.

Chiar şeful interimar al PSD, Liviu Dragnea, recunoştea că nu a fost pus la curent cu această deplasare. În această seară, Victor Ponta a precizat că face deseori astfel de deplasări, din motive medicale.

Victor Ponta: Vreau să vă spun un lucru, eu plec cam o dată la două sau trei săptămâni, fiind vorba de o intervenție chirurgicală un pic mai complicată, mă duc să mă vadă doctorul care m-a operat. Și o să mai plec probabil tot câteva ore, de fiecare dată

Moderator: Dar, plecat ați fost, înţeleg, din…?

Victor Ponta: Păi, plec cam o dată la două săptămâni, câteva ore.

Moderator: Bun, deci plecat aţi fost 24 de ore, probabil.

Victor Ponta: Mai puțin, da. Mai puțin.

„Am avut ultima discuție marți şi nu ne-a zis. Ne-am întâlnit la coaliție și nu ne-a zis nici mie, nici colegilor. Nu știu unde este, sincer”, spunea Liviu Dragnea în urmă cu două zile.

În aceeași seară, Victor Ponta scria pe Facebook că este acasă și că se pregătește să se uite la Campionatul European de Baschet.

Sursa: DIGI24.RO

loading...

Be the first to comment on "Victor Ponta confirmă: a fost în Turcia. În urmă cu două zile scria că e acasă"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*