VICTOR PONTA NICI NU ȘTII CÂT DE NIMIC ÎNCEPI SĂ FII!

image

Un comentariu de NC MUNTEANU

Cu Victor Ponta președinte, PSD era aproape mort ! Cu Liviu Dragnea mortul a început să miște. Ce mai, reînvie !
“După demisia lui Victor Ponta, s-a simțit nevoia ca partidul să fie resuscitat, să fie repus în funcțiune, să înceapă să aibă din nou voce puternică, serioasă, să înceapă să comunice în interiorul lui până la fiecare membru, guvernul să vină la fiecare ședință a Biroului Permanent Național cu cel puțin o temă guvernamentală pe care să o discutăm în partid, grupurile parlamentare să aibă o relație mult mai bună cu miniștrii, pentru că Parlamentul susține guvernul și votează legile venite de la guvern. Acest echilibru va aduce avantaje și guvernului, iar la partid viața politică să înceapă să fie mai prezentă”, a afirmat Liviu Dragnea.
***
S-a schimbat boierul, nu e cum îl știi… Victor Ponta, prostuțul partidului, a anunțat că el va dona banii primiți în urma mării salariilor demnitarilor. Și nu e bine, nu e bine deloc, zice Liviu Dragnea
“Am urmărit cu atenție ultimele atitudini, luări de poziție, exprimări cu privire la această ordonanță care cuprinde mărirea salariilor demnitarilor. Am văzut și un consilier sau fost consilier care spunea că Guvernul ar vrea să o retragă, dar nu e lăsat de partid. De asemenea, constat că nu prea o mai susține nimeni din cei care au promovat-o și care au adoptat-o.
Totodată, vedem că încep să-și doneze măririle de salarii.
Dacă tot o plimbă de la unul la altul și nu și-o mai asumă nimeni, atunci rezolvăm noi în Parlament, și în Parlament o să propun respingerea ei, ca să încheiem acest subiect. Pentru că deja, dacă niciun beneficiar nu mai vrea să o folosească, nu are rost să ne mai chinuim cu ea”, a afirmat Dragnea, într-o conferință de presă.

loading...

Be the first to comment on "VICTOR PONTA NICI NU ȘTII CÂT DE NIMIC ÎNCEPI SĂ FII!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*