WOW! Ce lovitura da UNPR

image

O observatie fina marca NECULAI CONSTANTIN MUNTEANU:

NICI NU ȘTII CUM E MAI BINE
Partidul lu’ Găbițu primește întăriri sau întăritoare, nici nu știi cum e mai bine. După Liliana Mincă, doctoreasă sau doctor, nici nu știi cum e mai bine, “în științe militare și informații”, în UNPR și-ar fi făcut apariția o adevărată bombă. Și cu adevărat focoasă, ca să zic așa. Încă actuala soție a lui Ilie Năstase, Brigitte Sfăt a devenit om politic sau femeie politică, nici nu știi cum e mai bine.
Deocamdată, a fost propusă de la București pentru poziția de președinte interimar al organizației de femei a UNPR Timiș, iar în urma ședinței de marți, 4 august, de la Timișoara a și obținut funcția. Iar viitorul politic al divei lui Ilie Năstase pare și mai radios. Va fi, dacă nu cumva este, nici nu știi cum e mai bine, și vicepreședinte interimar al partidului la nivel național. Între atuurile politice ale Brigittei, pe lângă inteligență și un trecut sulfuros cu un zest de pârnaie, că nici nu știi cum e mai bine, sunt și imaginile de mai jos. Care vor întări tot ce de întărit într-un partid de militari cam stătuți. Înteresul național va fi ca întodeauna salvat sau excitat la culme, că nici nu știi cum e mai bine!

loading...

1 Comment on "WOW! Ce lovitura da UNPR"

 1. Dumitru Rizoaica | 06/08/2015 at 00:10 | Reply

  PRECIZARE,

  Pentru cei nedumeriti de afirmatia ca votul lor din 2016 poate scapa Romania de politicienii Mafioti si Tradatori!

  Acest lucru SE VA INTAMPLA, NU pentru ca partidele sau oamenii care vor forma Alianta Anti-Mafia ar veni din alta lume, cum ar fi lumea Divina, ci pentru ca vor sustine si promova INLOCUIREA actualelor juraminte-ritual, cu Juramantul implicativ!

  Cu actualele juramintele-ritual chiar si “politicienii Ingeri” (daca ar exista asa ceva!), dupa cateva luni de functionare in actualul angrenaj politic, ar deveni Diavoli demni de fundul Iadului, pentru ca aceste juraminte sunt incolore, inodore si insipide, neangajand in niciun fel pe cel ce il depune! (DOVADA, e situatia actuala!).

  Cu Juramantul implicativ, chiar si “politicienii Diavoli” (acestia sunt in exces!), dupa cateva luni de zile aflati sub incidenta lui, vor deveni Ingeri, atat pentru faptul ca nu-si pot incalca cele asumate, deoarece respectarea acestora a fost “gajata” cu sanatatea si fericirea lor, si mai presus de orice, cu sanatatea si fericirea fiintelor ce le sunt dragi si apropiate, cat si pentru faptul ca cei din preajma lor, aflati sub incidenta aceluiasi Juramant, nu le vor tolera incalcarea celor aumate!

  Cei care se indoiesc de Adevarul acestor afirmatii, sa intre pe Grupul Alianta Anti-Mafia, de pe Facebook, sa citeasca si sa analizeze “postarea fixata” acolo si cele doua Texte indicate de ea, sa-si raspunda cu MAXINA SINCERITATE intrebarilor din cele doua Texte si sa aleaga dintre cele doua “LUMI” prezentate acolo, pe aceea pe care o vor considera mai buna pentru ei si pentru Romania!

  Bucuresti, 26-07-2015.
  ……………………………………….

  ROMANI!
  Votand, in 2016, Alianta Anti-Mafia vom scapa Romania de politicienii Mafioti si Tradatori!

  ALIANTA (electorala) Anti-Mafia va castiga ALEGERILE din 2016 pentru ca va promova SOLUTIA ce elimina Lacomia, Minciuna, Hotia, Tradarea, Iresponsabilitatea, Nesimtirea si Lasitatea din TOTI politicienii si revigoreaza fibra morala si vointa romanilor aflati sub incidenta ei!

  Cine se indoieste de acest Adevar sa vada PAGINA de mai jos si tot ce transmite ea romanilor si inteligeni si patrioti!

  Aceasta PAGINA va conduce la o “Revolutie a Votului”, determinta de DUREROASA experienta de 25 de ani a alegatorilor!

  Romania are nevoie de o “Revolutie a Votului”, care sa duca la eliminea RAULUI din om, iar nu de o “revolutie” a strazii, a batelor si focului care sa elimine oameni!

  “” APELUL lui Dumitru Rizoaica pentru DE-mafiotizarea Romaniei!

  Pe MAFIOTII Iohannis, Ponta, Blaga si Gorghiu nu-i intereseaza De-mafiotizarea politica a Romaniei!

  De sase luni acestia NU au exprimat un punct de vedere in aceasta chestiune, care le-a fost solicitat cu Scrisorile: IOHANNIS, cu Nr.20.304/23-12-2014; PONTA, cu Nr.2.135/29-12-2014; BLAGA, cu Nr. 1/05-01-2015; GORGHIU, cu Nr.531/05-01-2015, pierduta de PNL, si revenit cu Nr.16/18-03-2015.
  ROMANI !

  Cei care doriti lichidarea Mafiei politice, luati cunostinta de faptul ca va aflati in fata SOLUTIEI care poate lichida aceasta Mafie din Romania!

  In acest sens trebuie sa va sacrificati din timpul vostru atat cat va este necesar pentru a citi si analiza 3 (trei) file, dupa care veti sti daca deveniti adeptii acestei SOLUTII, sau doar niste alegatori care in 2016 vor vota Alianta Anti-Mafia, dand o lovitura mortala actualei Mafii politice care de 25 de ani jefuieste si tradeaza Romania!

  Cele trei file contin doua Texte, cu titlurile “Dragi R O M A N I”, si “O ALEGERE ….”, care pot fi citite atat pe Facebook, in Grupul “Asociatia Romanilor Patrioti”, unde sunt “fixate” intr-un singur material, cat si pe blogspotul, http://dumitrurizoaica.blogspot.com/, de pe Google!

  Cei care nu pot citi cele doua Texte in locurile indicate, trebuie sa isi noteze atat cele doua locuri indicate, cat si titlurile Textelor, pe care sa le prezinte la orice punct de printare, unde vor fi tiparite pe hartie si inmanate solicitantilor!

  Solicit celor si inteligenti si patrioti, care isi vor asuma povara citirii si analizei celor doua Texte, sa isi raspunda lor, cu MAXIMA SINCERITATE, la toate intrebarilor din cele doua Texte, astfel ca in final sa aiba un punct de vedere bine argumentat, pentru ca in 2016 sa aleaga fara dubii intre actuala clasa politica Mafiota si Alianta Anti-Mafia!

  Toti cei care vor percepe SOLUTIA ce poate lichida Mafia politica, ca fiind a lor, se pot regasi cu totii in Grupul “Alianta Anti-Mafia”, de pe Facebook, unde vor face schimb de idei si de actiuni practice!

  (Dumitru Rizoaica, inginer pensionar si fost detinut politic 1958-1963, si februarie-aprilie 1986. Tel.0723.966.732). ””

  NOTA: Recapituland, trebuie retinut ca exista trei modalitati de obtinere a celor doua Texte, a caror cunoastere si analiza sunt esentiale pentru ca alegatorii sa aiba motivarea de a vota Alianta Anti-Mafia!

  Bucuresti, iunie 2015.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*