Bunicul i-a dat peste bot pisicutzului! Ziua in care Presedintele poate intra in Istorie, macar de dragul lui Basescu ala mic

image

Update: Basescu a avut o atitudine barbateasca. L-a atacat dur pe Victor Ponta, pe care l-a facut plagiator si pisicut si-a denuntat inselatoria USL 2. Presedintele a indemnat pe romanii din tara si din strainatate si-a adresat un mesaj emotionant “basistilor” pe care i-a rugat sa le dea o lectie pesedistilor.

Presedintele Romaniei, Traian Basescu va face declaratii de presa la ora 18.30. Pana acum, seful statului nu s-a implicat in campania pentru prezidentiale din turul doi, dupa ce in turul intai o sustinuse pe Elena Udrea.
Traian Basescu are datoria morala sa spuna poporului roman cine este demn sa-i fie urmas. Nu omul Traian Basescu, ci PRESEDINTELE are aeasta obligatie, cel care detine toate secretele statului si cel care-i cunoaste cel mai bine pe cei doi finalisti, Johannis si Ponta.
Astept de la Traian Basescu un nou gest istoric pentru democratie si pentru Romania, exact in ziua care a devenit bunic a doua oara.
Faceti asta pentru viitorul copiilor noatri si pentru Basescu ala mic! (CC)

loading...

Be the first to comment on "Bunicul i-a dat peste bot pisicutzului! Ziua in care Presedintele poate intra in Istorie, macar de dragul lui Basescu ala mic"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*